The Paris – New York pastry

17 May, 2014
nom

The Paris – New York pastry from heaven!


THE PARIS – NEW YORK PASTRY. I have to give you some advice about the other pastries that you can find on Dominique Ansel Bakery if you don’t feel like standing in a queue from 07.30 in the morning to experience the cronut (Which I really recommend you to do – it is so delicious!) . If you decide to snooze a bit you can always experience the different pastries that this bakery offers. I felt like trying their Paris – New York pastry which contains chocolate, caramel and peanut, it is very similar to a snicker bar in terms of flavours which is a combo I love so I thought this is the pastry for me! But I still have a long way to go to try my way through their lovely selection! I will have to pop by next time I will be in New York!

THE PARIS – NEW YORK PASTRY. Jag måste även tipsa er om de andra bakverken hos Dominique Ansel Bakery om ni inte känner för att köa i 2 timmar för att få tag på deras cronut (Något jag iof verkligen rekommenderar er att göra). Ni behöver med andra ord inte köa från 07.30 på morgonen för att få tag på dessa vilket kan kännas skönt då ni kan få sova lite till. Jag testade deras Paris – New York bakverk. Det består av choklad, karamell och massa annat gudomligt fluff, smaken påminner om snickers. Något jag älskar så jag kände att detta var bakverket för mig. Men det finns mycket mumsigt kvar för mig att testa på detta bageri! Längtar redan till mitt nästa besök under min kommande New York resa!

Location: 189 Spring Street, New York

Comment

Related posts

No Comments

Leave a Reply