Tea & Postcards

 

TEA & POSTCARDS. One of my favourite traditions when we are out traveling is to write postcards, it is something I have done during every trip I have been on since the age of 12. It varies how many postcards I write, it usually depends on how many postcards I find that I like. One of my favourite parts of the process is to select the postcards, this time I bought my postcards at a newspaper stand on Place de la Madeleine, I found some vintage looking postcards of Paris which I loved. I went to Ladurée which was literally next to the newspaper stand and sat down there to write my postcards, I ordered some Ladurée teablend, a tarte au citron and sat there and enjoyed the wonderful ambience and wrote my postcards.

A big thank you to Air Tours which sponsored this wonderful weekend trip to Paris! Air Tours is a lovely travel agency that offers package deals to all different spots in the world! A perfect website to go to if you want to book a great package deal or just find some travel inspiration for coming trips!

 

TEA & POSTCARDS. En av mina favorittraditioner när vi är ute och reser är att skriva vykort, det är något jag alltid gjort sen jag var 12 år gammal. Det varierar alltid hur många vykort jag skriver, beror lite på hur många fina kort jag hittar men det är själva grejen att välja ut kort man gillar, sätta sig ned på något trevligt café och skriva dom och sedan lägga dom på posten. Den här gången så köpte jag mina vykort i en liten tidningskiosk vid Place de la Madeleine, det jag föll för hos korten var att de var lite vintage looking. Jag satte mig på Ladurée, beställde in Ladurée teblandningen samt en tarte au lemon och satt där och skrev mina vykort!

Ett stort tack till Air Tours som stod för denna underbara weekend resa till Paris! Air Tours erbjuder trevliga  paketresor till världens olika destinationer, en perfekt hemsida att hitta lite reseinspiration på nu när vintermörkret har anlänt!

 

Note: This is a collaboration with AirTours.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.