Walking in Mayfair

Photographer: Mon amour


WALKING IN MAYFAIR. I often scare Johan when I talk about my vision regarding where I would want us to live someday. I have two visions and one of them are of course a chic townhouse in Mayfair and the other is a seafront villa in either Djursholm or Saltsjöbaden in Stockholm. Johan thinks the prices are too expensive but I have always been a person with high ambitions that other would call dreamer but you need to set high goals to be able to achieve. When I decide that I want to do something I do everything in my power to make it happen! You always need high ambitions in life to achieve. But first of all Johan and I will buy an apartment and we will go from there!


It was so hard for me to say no when all my friends went to University 4 years ago but I had my heart and mind set on something else. My heart always leaned toward creating a personal brand and company on my own but I knew it wouldn’t be a easy road to take but I knew it was the road I wanted to go. I have so many visions and ideas what I want to do with my blog and its brand and I can finally say that I can see the light and the pieces are finally falling in to place. I knew that all the hard work and patience would pay off! You will understand what I am talking about this fall! All I can say is that I am so excited about what the future has in store!


WALKING IN MAYFAIR. Jag skrämmer ofta upp Johan när jag berättar om min vision gällande vart jag vill att vi ska bo i framtiden. Jag har två visioner och den ena innefattar ett townhouse i Mayfair och den andra en sjötomt med strand i Djursholm eller Saltsjöbaden. Johan tycker det är överprisat men det är ju allt om man jämför med Skånska priser. Jag älskar fastigheter och när jag inte är ute och reser i världen, äter mat eller umgås med vänner så hittar ni mig framför datorn där jag letar efter vackra bostäder att drömma sig bort till. Jag har alltid varit extremt bestämd av mig och vissa kallar en för drömmare men jag vet att när jag bestämmer mig för något så gör jag allt i min makt för att det ska hända. Man måste sätta höga ambitioner här i livet för att komma någon vart. Men först och främst så ska det köpas lägenhet!


Det var svårt för mig att tacka nej till att börja på Universitetet när alla mina vänner åkte iväg för 4 år sedan men jag har alltid haft en passion att starta något eget och gå min egen väg. Jag visste att det inte skulle bli en lätt väg och att det skulle ta flera år att bygga upp ett varumärke som skulle kunna föra mig dit jag vill. Men nu känner jag att saker och ting börjar falla på plats så som jag visualiserat det. Ni kommer förstå mer vad det är jag pratar om i höst! Jag har så mycket visioner och idéer hur jag vill utveckla bloggen och äntligen har jag kommit till den punkten att jag snart kommer börja kunna realisera det och det gör mig så otroligt lyckligt. Allt detta hårda jobb kommer löna sig!


CÉLINE Sunglasses

M MISSONI Tunic

OMEGA Ladymatic

HERMES Bracelet

PAIGE Jeans

VALENTINO Bag

VALENTINO Heels
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.