Video: Tomteverkstad på Östermalm

TOMTEVERKSTAD PÅ ÖSTERMALM. Happy Friday alla fina läsare! Här kommer en liten fredagsvideo till er som jag har klippt ihop från när jag agerade tomteverkstad i lägenheten inför julafton! Jag absolut älskar julen, jag älskar att umgås med min familj, äta gott och bara njuta av att vara i lugnet i Bromma. Hoppas ni gillar videoformatet, kommer fokusera mycket mer på videos under 2019 så det är bara att lämna feedback på videos ni skulle vilja se/lyssna på här i kommentarsfältet i le blog eller på youtube för den delen. Och glöm inte att prenumerera på kanalen för den delen så ni inte missar kommande uploads!

12 thoughts on “Video: Tomteverkstad på Östermalm

 1. Anonym says:

  Vilken mysig video, tycker definitivt du ska köra på fler videos, du har en härlig personlighet som går genom rutan 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Det värmer att höra! Kram!

   Reply
 2. Nina says:

  Fler vloggar och videos i allmänhet vore jättekul att se 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Är det något speciellt format som du skulle vilja se mer utav? Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Den köpte jag inne på Maison Scotch! Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Men tack finaste du, det värmer att höra! Stor kram till dig!

   Reply
 3. Sofia says:

  Din telefon har blivit stulen, så jobbigt. Har du ”hitta min iPhone” aktiverat?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tyvärr så hade jag inte hitta min iPhone aktiverat och tror tyvärr inte det hade hjälpt så mycket då han som stal den ser till att göra den ospårbar det första han gör. Så fort jag märkte att den var stulen så ringde jag från Johans mobil och spärrade simkortet och har även gjort en polisanmälan så ska hämta ut en ny mobil nu i veckan.

   Reply
   1. Sofia says:

    Jag blir orolig när jag hör det. Hur kommer någon in i telefonen om den har en kod?
    En annan sak, vad menar du med att du ska hämta ut en ny telefon? Går det på försäkringen då eller hur fungerar det?

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Han som stal mobilen kommer inte in i mobilen då den skyddas utav en kod och ringde och spärrade simkortet på en gång. Yes, det går på försäkringen så hämtar ut en ny telefon hos Telenor.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.