Tropical feelings

Photographer: Mon amour


TROPICAL FEELINGS. I love the life out on a deserted atoll in the middle of the Indian Ocean and shoes is not something you where, pretty much everyone walks around barefoot which is the way to go. The first day I would try to wear my chic shoes to the beach but gave up that idea pretty fast as sand is just flying everywhere and it’s a much more relaxing feeling of being one with nature. You do need a open sandal or something during the day though when you are walking on wood, it comes so hot it is actually burning your feet! I couldn’t take the pain so I took the opportunity to wear some chic sandals and espadrilles! But during the evening I am all about going barefoot which is a quite funny feeling in the beginning but it’s so refreshing! In today’s society a common problem is that we distance ourselves more to nature and our origin which creates a unhealthy disconnect from the world, it’s so important to walk barefoot as often you can on grass or sand to let your body connect with the energy of the earth, it’s a very relaxing experience, I loved it! You become more in harmony! I wore this stunning new blouse from By Malina to the beach, I thought the pattern was just perfect for the setting! I love to wear a good tropical pattern for a subtropical trip like this!


TROPICAL FEELINGS. Jag älskar verkligen livet på en atoll mitt ute i Indiska Oceanen, skor är inget man bär utan alla går runt barfota. Första dagen så envisades jag med sandaler då jag tyckte dom var alldeles för snygga för att inte användas men snabbt så kommer man till insikten att ge upp den biten av ens garderob när man är här. På dagen behöver man skor eller sandaler så solen gör sanden och träplankorna så otroligt varma så det fullkomligt bränner när man går, det är helt omöjligt att gå utan men på kvällen så är det barfota som gäller! Något som kanske inte all visste är att det är otroligt att gå runt barfota och låta kroppen komma i kontakt med jorden och dess energi, vi har alldeles för mycket hinder mellan oss och jorden i dagens samhälle vilket skapar en disconnect från det naturliga och ursprungliga vilket jag tycker är otroligt fina och sanna ord. Jag ska börja gå barfota mycket mer på sommaren när tillfällena ges, det var verkligen en harmonisk känsla att alltid gå runt barfota på Maldivera plus att fötterna blev helt babylena! Jag älskar detta nya tropiska mönster från By Malina, det passar verligen alldeles perfekt i denna subtropiska miljö!


BARTON PERREIRA Sunglasses

BY MALINA Blouse (New!)

OMEGA Ladymatic

FABY Nail polish

BY MALINA Shorts (New!)

8 thoughts on “Tropical feelings

 1. Tess says:

  Oj! Kanske bara är sättet du redigerat bilderna men annars ser det ut som du bränt dig riktigt illa på underarmar och ben! Hoppas du har med dig kylande salva och håll dig i skuggan! Hudcancer är en grymjävlig sjukdom så jag har gett upp solandet för evigt, det är INTE värt det och man slösar bort sin tid på att bara ligga och steka.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Tess! Tack för din kommentar, jag tycker precis som du inte om att ligga och steka, jag och Johan ligger alltid under ett parasoll och på Maldiverna så smörjer jag in mig med 30 – 35 i solskyddsfaktor varje dag då solen är så stark. I och med att jag har på mig ett par cerisa shorts på bilden så ser min hud lite mer rosa/röd ut + att dessa bilder togs efter första dagen så min vita hy hade givetvis fått lite färg. Kram!

   Reply
   1. Anna says:

    Om man tittar på armen (vid klockan) så ser det ajaj ut.

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Det var det inte, solade med min omega på och hade 35 i solskydd på hela kroppen så det man ser är min första fäg som börjar komma på kvällen.

     Reply
 2. Alice says:

  Min kompis flög samma flight som dig och säger att du inte alls flög business utan att du bara går fram och sätter dig i ett ledigt säte och tar en bild. Då hon flög med dig postade du nämligen en bild från first class men hade din plats bak i coach. Tror det var med BA till NY.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Haha det här var det roligaste jag hört på länge! Alright, så om jag alltså “tar” ett ledigt säte för att ta en bild, hur kommer det sig att de serverar mig mat genomgående under flightens gång?

   Länkar till inläggen:

   http://afashionistasguide.com/off-to-new-york/#comments
   http://afashionistasguide.com/off-to-the-airport/#comments
   http://afashionistasguide.com/arrived-in-new-york/#respond

   Om jag tar en bild i business så är det för att jag åker business.

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Jag kan verkligen rekommendera Maldiverna, ett absolut paradis! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.