To New York with British Airways

TO NEW YORK WITH BRITISH AIRWAYS. I am currently at Arlanda where I am about to check in to my flight that will take me to London. I just realized that I forgot to buy my favourite tea blend from Fortum & Mason so of course I have to fly back and get it! Haha, noo don’t be silly! I would never do such a thing..! (Or would i?). I am actually on my way to New York! I felt that the progress of spring went a bit too slow here so why not just join it in Central Park? I love British Airways and I have been travelling with them for as long as I can remember, they truly understand the concept of my lifestyle, drinking tea and eating scones! Because nobody does it better than the British! So I am extra happy to be working together with them for this, experiencing their business and first class over the atlantic ocean! Talk to you from the lounge in London! Stay updated on my journey on my instagram @mogis.

TO NEW YORK WITH BRITISH AIRWAYS. Just nu befinner jag mig på Arlanda för att check in på min flight mot London med British Airways, jag glömde att köpa min favoritte från Fortum & Mason så nu är det bara att åka tillbaka och köpa det..!  Nu kanske ni tycker det är lite tokigt då jag fortfarande är kvar i London om man kikar på bloggen, senast igår så satt jag ju på en fluffig säng på Mandarinen kan man ju tycka men jag har redan varit hemma i Stockholm i några dagar #PackaOmPackaRätt och nu är jag redo för nya äventyr! Jag är påväg mot den suveräna destinationen New York! Jag ville snabba på våren lite så varför inte möta den i Central Park? Jag älskar British Airways och har flugit med dom så länge jag kan minnas så därför känns det extra kul att göra ett samarbete med just dom och uppleva deras business samt first class! Det känns som det självklara valet för mig då de serveras kopiösa mängder te på deras flights samt scones! Ni känner ju mig, det är ju den dieten jag lever på! Det är mer än en diet, det är en livsstil! #SconesAllDayErrDay. Vi hörs från loungen i London! Håll er uppdaterade på min instagram @mogis.

BY MALINA Leather jacket

MOSCHINO Blouse

OMEGA Ladymatic

HERMES Bracelet

JOE’S JEANS Pants

SAVAS MILANO Bag

MIU MIU Sneakers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.