Tivoli in Jardin des Tuileries

 

TIVOLI IN JARDIN DES TUILERIES. If you follow me on Snapchat: MalinRichardson you could follow Paniney and me during our adventures in this cute tivoli in Jardin des Tuileries. I love theme parks and Six Flags is probably my favourite but there is something very charming about installing a tivoli in the middle of a big city. My favourite attraction was the one you can see below to the left. You got a stunning view over Paris from it and it gave you the right amount of excitement! I can truly tell I’m not 16 anymore, when I was younger I would go on the most crazy rides and not even reflect about what I was doing but if I would do that today I would feel my heart bursting through my chest with fear! I also bought a big yellow lollipop from a little candy market which was very delicious but it’s pretty much impossible to eat it all on your own if you don’t want to get rid off all your tongues precious taste buds!

I love the feeling of just taking the day as it comes when I’m in Paris, as I have lived here for 2,5 years of my life in this city I have done and seen all the ‘must dos’ so when I’m here and have spare time I always spend it like a local. I love doing things like going to a cute little boulangerie, buying a crisp and freshly made baguette, buying some cheese and a bottle of wine and enjoying this by la Seine, watching the sunset! Easy activities like these become experiences that you will remember forever! Even though Paris offers a lot of luxury it is also the city where it is the easiest to do the most beautiful experiences with a small budget!

 

TIVOLI IN JARDIN DES TUILERIES. Om ni följer mig på Snapchat: MalinRichardson så kunde ni följa mitt och Panineys äventyr på tivolit som de har just nu i Jardin des Tuileries. Jag älskar nöjesparker och Six Flags är min personliga favorit men det är något med charmen att installera ett litet nöjesfält mitt i en storstad. Min favorit var attraktionen till vänster som ni ser här nedan, man fick en fantastisk utsikt över Paris och det gav ett bra sug i magen! Lagom med excitement som passar ens nuvarande ålder, man märker att man inte är 16 längre, jag kunde åka de sjukaste attraktionerna på den tiden utan att ens refklektera kring vad jag gav mig in på och jag tyckte verkligen genuin att det var kul! Nu tror jag att jag ska dö när jag åker fritt fall vilket är barnmat om man jämför med vad de har på Six Flags. Köpte även en passande klubba för denna aktivitet som var riktigt god, hemmagjord av någon gamal gumma i provence, om man nu ska äta en klubba så känns ju denna klubba helt rätt! Det är ju dock helt omöjligt att äta upp en sådan här klubba själv om man inte vill ta kol på precis alla smaklökar ens tunga besitter!

Det är så härligt att bara ta dagen som den kommer i Paris, då jag har bott 2,5 år i denna stad så har man bockat av alla ‘måsten’ gällande vad man ska se och göra så när jag är här och har ledig tid så gillar jag att spendera den tiden så mycket like a local som möjligt. Gå till ett boulangerie, köpa en färsk baguette, lite ost på det och en vinflaska för att sedan sätta sig vid la Seine och njuta av en solnedgång! Med enkla medel så kan man skapa upplevelser som blir minnen för livet! Även fast Paris är en stad som erbjuder mycket lyx så är det även den staden som erbjuder fantastiska möjligheter till vackra upplevelser för en liten budget!

 

CÉLINE Sunglasses

MSGM Tweed (New!)

DAY BIRGER ET MIKKELSEN Necklace (New!)

OMEGA Ladymatic

CACHAREL Dress (New!)

APERLAI Bag

CHANEL Ballerina







8 thoughts on “Tivoli in Jardin des Tuileries

 1. Alexandra says:

  Hej Malin!
  vet du både varit på Maldiverna och Seychellerna, om du skulle rek. ett av ställena vilket skulle det bli och varför? 🙂
  ha det fint!
  Alexandra

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Alexandra! Tack för din kommentar! Det är en väldigt klurig fråga! Vad är det du och din partner vill uppleva på er resa? På Seychellerna kan ni ju göra mer utflykter och de har ett fantastiskt vackert fågelliv! Det som Seychellerna även är kända för är sina hillside villas med fantastiska utsikter över bukten resortet ligger i. Maldiverna är mycket mer isolerat och det finns inte samma möjligheter till utflykter då Maldiverna inte har någon direkt natur då landet består av över 2000 atoller. Jag skulle rekommendera Maldiverna om ni vill vara totalt avskärmade från verkligheten och är fine med att inte göra så mycket alls förutom att njuta av de vackra baden. Det Maldiverna är kända för är ju deras fantastiska vattenvillor så det beror ju då även på vilket sorts boende ni gillar mest. Jag skulle säga att Seychellerna är fantastiskt för ett par som gillar att kunna hitta på lite mer utflykter när de är ute och reser. Maldiverna passar mer till ett par som älskar att bara ta det lugnt och som inte börjar klättra på väggarna om de blir för monotont, för på Maldiverna så är det väldigt chell. Du rör dig på din atoll and that’s it. Det är därför jag alltid rekommenderar alla som planerar en resa dit att boka in sig på 2-3 olika resorts, då får man 2-3 miljöombyten under sin resa och det är väldigt nice. Det är bara att återkomma om du har fler frågor! Kram!

   Reply
 2. Angelica says:

  Supersnygg outfit! Underbar röd färg och snyggt snitt på klänningen, det gillar jag verkligen!
  Jackan är lekfull och vacker och så är den ju från MSGM 😉

  Love it!

  Reply
 3. Linn says:

  Verkligen superfin klänning! Snyggt att ha till skinnjacka som jag såg att du hade en röd klänning till från en annan bloggpost. Älskar din stil!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Linn! Tack för din fina kommentar! Den värmer att hör! Kram!

   Reply
 4. Kim says:

  Vilken underbar outfit, du ser fantastisk ut! Har du någon aning om var man kan hitta en liknande klänning? Det behöver inte vara röd, men gärna i liknande modell! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.