The view from the terrace

Photographer: Mon amour


THE VIEW FROM THE TERRACE. This is the look that I wore before dinner last night here at The Four Seasons. A new dress from By Malina, they make the perfect resort wear. Lovely evening gowns and day dresses that are perfect for the beach! Johan and I got ready for dinner and then ordered up cocktails to our terrace on our villa where we sat and enjoyed the sunset before the buggy came to get us! This is what I would call paradise life.. My new heels from Valentino can be found on Forzieri, love them so much!


THE VIEW FROM THE TERRACE. Detta är looken jag bar innan middagen vi gick på igår här på The Four Seasons, jag hade på mig en vacker ny klänning från By Malina. Ett märke jag tycker skapar otroligt fina kollektioner perfekta för stranden samt mer uppklädda tillställningar. Jag älskar detta mönster på denna klänning! Johan och jag gjorde oss iordning för att sedan beställa upp cocktails till våran terrass som vi avnjöt till solnedgången för att sedan bli upphämtad av våran buggy som tog oss ned till restaurangen. Detta är vad jag kallar paradise life..! Mina nya klackar från Valentino kan ni hitta på Forzieri, de är helt underbart!


CÉLINE Audrey sunglasses

EK THONGPRASERT Necklace

OMEGA Ladymatic

BY MALINA Dress (New!)

VALENTINO Heels
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.