The Ritz Carlton in South BeachTHE RITZ CARLTON IN SOUTH BEACH. Before we started our roadtrip to Key West we spent 2 days in Miami, a city that I truly love more and more! The combination of the city vibe with the beach is hard to beat! We checked in to The Ritz Carlton in South Beach, a beautiful hotel by the ocean! A perfect place to spend your Miami vacation! I love to have a rental car to drive around in here in Miami, as I don’t have a drivers license Sofia is the one who is driving and I love it even more, it feels like I have my own personal driver wherever we go! I can really recommend you to rent a car while you are in Florida, it gives you so much freedom and you can do little mini roadtrips all around if you would like! That’s what Sofia and I did and we both felt like locals and we loved it! One day we did a little daytrip and went to Sawgrass Mills outlet which is located approximately 40 min outside of Miami. It is such an amaizng outlet mall! I found the cutest pair of shoes from J.Crew there that I can’t wait to show you in a coming look! If you follow me on Snapchat: MalinRichardson you could follow our shopping spree live!

THE RITZ CARLTON IN SOUTH BEACH. Innan vi påbörjade vår roadtrip till Key West så var vi i Miami i 2 dagar, en stad jag verkligen älskar mer och mer! Kombinationen av stadspulsen med stranden är svårslagen! Vi checkade in på The Ritz Carlton vid South Beach, älskar att det ligger precis vid vattnet, nära både till shopping, restauranger samt stranden! Då jag inte har körkort så är det Sofia som kör bilen och det är så fantastiskt skönt! Jag har aldrig känt ett behov av att skaffa ett körkort och nu när de flesta runt omkring en har det så kan jag inte heller påstå att intresset ökar, har absolut ingen lust att köra bil i Stockholms innerstad. Jag kan förstå att man känner motivationen om man bor utanför stan eller i en mindre stad ute på landet för den delen men att bo på Karlaplan med all kommunikation i världen runt omkring gör att min motivationsnivå för körkort inte är direkt hög. Men en dag så händer det! Det är så underbart att ha en hyrbil när man är ute och reser. Vi kan köra runt i Miami och South Beach precis som vi känner och behagar, göra små dagsutflykter för den delen också. Man känner sig som en riktig local and I love it! En dag så gjorde vi en liten mini pre roadtrip till Sawgrass Mills outlet, jag kan starkt rekommendera er att åka dit om ni någonsin befinner er i Florida. Det ligger ca 40 min utanför Miami och de har riktigt grym shopping! Om ni följer mig på Snapchat: MalinRichardson så kunde ni följa våra shopping äventyr live! Jag köpte ett par riktigt snygga skor inne på J.Crew, ska se till att visa er dom i en look snart här på bloggen!

Location: 1 Lincoln Road, Miami Beach


23 thoughts on “The Ritz Carlton in South Beach

 1. pilla says:

  Älskade Miami! Finns så många schysta hotell där. Rekommenderar the National om du vill testa något annat vid ett annat besök.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Pilla! Tack för din kommentar! Verkligen, det finns så mycket att upptäcka! Tack för tipset! Ska kolla upp the National! Kram!

   Reply
 2. ISA says:

  men det är ju så jäkla kul när du bloggar om ställen jag varit på hundra gånger. Eller ja, inte carlton då 😉

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Isa! Åhh Miami och South Beach är verkligen helt fantastiskt! South Beach är verkligen underbart! Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Maria! Jag förstår inte riktigt vad du menar, jag har inte börjat skriva om Key West ännu, vi befinner oss fortfarande i Miami på bloggen..

   Reply
 3. Hannah says:

  Omg, första bilden får en ju bara att vilja lämna det här regniga landet. Slutet av maj och början av juni har varit väldigt kallt i Sverige i år.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Hannah! Miami och Key West levererar verkligen, 32 grader och strålande sol varje dag! Ibland undrar man varför man bor i Sverige när det är så grått, trist och glåmigt men på sommaren så är ju Sverige faktiskt rätt ljuvligt! Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vi får hoppas att det slår om snart! Kram!

   Reply
 4. Frida says:

  Jag blir bra avundsjuk på ditt jobb ibland alltså. Få resa runt hela jorden, bo på så fina ställen och äta all denna vackra och säkerligen fantastiskt goda mat!
  Själv bor jag i Fort Lauderdale och vädret är ju verkligen otroligt härligt här. Men nu har jag en liten här hemma och då kan man inte njuta av det lika mycket. Du verkar dock haft en härlig vistelse:-)
  Lika chic som vanligt givetvis och med alla dessa härliga färger på kläderna, love it!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Frida! Tack för din kommentar samt ditt fina beröm! Vad härligt att bo i Florida, det är verkligen en härlig stat! Hur kommer det sig att du flyttade hit? Det är en stor glädje att kunna jobba med mina passioner här i livet som är resor, mat och mode, älskar att dela med mig av mina bästa tips med er läsare! Även fast det kräver mycket jobb och aldrig lediga lördagar och söndagar så är det värt det, det är ju trots allt detta jag vill jobba med! Kram!

   Reply
   1. Frida says:

    Jag flyttade hit för ett par år sedan, då min man jobbar här. Att pendla fram och tillbaka från Sverige blev lite bökigt till slut och jag ÄLSKAR verkligen solen och värmen 🙂
    Jag såg att du la upp en bild på Westin Resort. Vi bodde i sviten där när vi var i Key West förra året. Helt klart bästa utsikten! (Synd bara att badrummen inte var nyrenoverade). Om du åker till Key West någon mer gång så kan jag varmt rekommendera Lighthouse court, det är såå mysigt med deras innergård/pool. Lite som det “ska vara” i the keys 😉
    Kram

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Åh vad härligt! Vi gjorde samma sak när jag växte upp, min syster och min mamma flyttade med min pappa till Belgien, Italien och Frankrike för hans jobb så inte pappa behövde pendla varje vecka, det är helt klart det smidigaste sättet att lösa det på! Tack för ditt fina tips, det ser verkligen otroligt mysigt ut, det får bli ett besök nästa gång jag är i Key West! Kram!

     Reply
     1. Maria H says:

      Men ville inte din mamma arbeta själv, eller det gjorde hon kanske i de länder ni bodde i?

 5. Spanarn says:

  Har du inte körkort? Känner du dig inte bunden till andra när du inte kan köra själv? I min bekantskapskrets så betraktas de utan körkort med skepsis, nästan som parasiter som ska tiggs skjuts hela tiden. Självklart är det så att bor man i storstan så känns det där med körkort inte så viktigt. Jag har själv flyttat från en mindre ort (pendlade fyra mil om dagen, plus att jag körde in till stan rätt ofta) till en lite större stad (gångavstånd till jobbet, busshållplats tvärs över gatan) och behöver inte bilen så mycket, men när man ska handla, (tänk dig en shoppingtur på egen hand!) hälsa på nära och kära etc så är det en enorm frihetskänsla med egen bil. Dessutom så kan det vara riktigt kul att köra “en sväng” i bland! ( helst” nercabbat” sommartid) Eller varför inte köpa en scooter till att börja med…

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Det är inte alls samma hets att skaffa ett körort när man bor i stan, de flesta av mina vänner var mellan 23-25 när de tog sitt körkort och inte 18 som de flesta är som bor i mindre städer eller ute på landet. Alla mina vänner bor på Kungsholmen, Vasastan eller Östermalm och min familj i Bromma, 15 min utanför stan med kommunaltrafik = inget behov av bil alls. Vi har allt vi behöver i Sockholm, om inte så reser man utomlands och då behöver man ingen bil. Om man inte gör en roadtrip dvs. Jag vill absolut skaffa körkort men då vill jag också fylla ett syfte med det, jag kommer aldrig ha bil i innerstaden så vi får se när det sker.

   Reply
   1. Hanne says:

    “Vi har allt vi behöver i Stockholm” hahaha. Du är rolig du. Det KAN vara härligt att kunna köra en sväng utanför stan, och inte bara åka taxi till Arlanda.

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Om man vill köra utanför stan på en roadtrip med sina vänner så lånar vi en bil av våra föräldrar, extremt onödigt att ha en egen bil för det.

     Reply
  2. Sara says:

   Intressant kommentar. Jag bor i Vasastan i Stockholm (är från en mindre ort från början). Det är ett helvete att ha bil inne i stan. Bara min parkeringsplats kostar 2000 kr /månad om jag ska ha den i garaget i huset. 700 om jag vill ha den på gatan men då finns ingen garanti utan kan hamna en annan stadsdel innan jag hittat en lucka. Till det tillkommer vägtullar. Den bil som ger dig frihet begräsar mig. Sen har vi miljöaspekten till det. När dina vänner betraktar de utan körkort med skepsis är det nästan tvärt om där jag bor, “är det inte lite onödigt?”. Lokaltrafikens utbud, tunnelbanan och bussarna går bokstavlingen varannan minut här MEN
   jag vill betona att jag förstår vikten av ett körkort och en bil när man inte bor i tätort. Verkligen. Men bara så intressant hur det kan skilja så.

   Reply
   1. AFashionistasGuide says:

    Eller hur! Jag kan tänka mig det, minns när jag bodde i Vasastan och vi hade en bil till och från lånad av mitt ex föräldrar, man kunde cirkulera i 30-40 min innan man hittade en parkering. Jag kommer aldrig ha en bil medan jag bor inne i stan, kommunaltrafiken är alldeles utmärkt! Och visst är det kanon att ha ett körkort men det är inget som stressar mig. Kram!

    Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Jag kommer köra en uppdatering på den inom 1 – 1,5 veckor! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.