The perfect summer bag

Loving this new red Chanel bag!

 

NEW VINTAGE CHANEL. I have been looking for a new addition to my bag collection for a while now. As I am such a huge fan of color I thought that the next bag to buy is a bag in a fantastic color! I found this gorgeous red vintage Chanel bag the other week and fell in love immediately. As I have a very colorful closet this bag is the perfect addition. It will make any look pop even more!

While looking at these amazing vintage pieces I also had a look at the collection of vintage Chanel jewellery and found this amazing bracelet as well. If you follow me on Instagram (@mogis) you have already seen me wear it. Already a new favourite of mine.

NEW VINTAGE CHANEL. Jag har letat efter en ny väska att addera till min väskkollektion ett bra tag nu. Färg är det bästa jag vet så det var givet att nästa väska som skulle träda in i min garderob skulle vara en i en stark färg. Jag hittade denna gudomliga röda vintage Chanel väskan här om veckan och blev kär på studs. Den fungerar så otroligt bra till min färggranna garderob. Kommer få vilken look som helst att stå ut ännu mer! Det gillar vi!

Medan jag ändå var inne och kikade på vintage Chanel varor så kollade jag även på lite smycken och hittade detta underbara armband från Chanel. Ni som följer mig på Instagram (@mogis) har resan sett mig använda det flera gånger. Det är redan en solklar favorit.

1 thought on “The perfect summer bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.