The Park Lane in New York

 Photographer: Mon amour


THE PARK LANE IN NEW YORK. I travel over 140 days per year and traveling is for sure one of my biggest passions and being able to travel so much in my work is a great joy. I am very organized when I travel, everything from booking flights to hotel and packing all goes very fast. It’s like I have a travel button on me, if you press it I go on routine, knowing exactly what do to. I love to travel chic and together with my fashion week partner Palmgrens my travel essentials and #NYFW experience were taken to a new level. We checked in to Park Lane Hotel which has a stunning view over Central Park and with me on my journey I had all the travel accessories that I could possibly need.

I love my new leather laptop folder and beauty bag a bit extra, the quality is amazing and the shade of orange is just perfection. I am so in love with their entire collection, I especially love that they incorporate so many colors in to their collections! I can highly recommend you to have a closer look on their collection if you are looking for that perfect gift, they truly have something for everyone!

THE PARK LANE IN NEW YORK. Jag reser över 140 dagar per år och det är absolut min största passion och att resa är en så stor del av mitt jobb är en stor lycka! Jag är väldigt organiserad när jag reser, allt från att styra upp hotell, flyg till att packa går väldigt snabbt. Det går med andra ord på rutin vid det här laget! Det är som om jag har en travel knapp inbyggd, trycker man på den så vet jag precis vad som behövs göras! Något jag älskar när det kommer till att resa är att kunna resa chict och tillsammans med min fashion week partner Palmgrens så höjdes min #NYFW upplevelse till nya nivåer. Vi checkade in på Park Lane Hotel med strålande utsikt över Central Park och med mig hade jag alla de perfekta reseaccessoarerna i vackra färger.

Jag älskar mitt nya laptop fodral i läder samt necessär extra mycket, fantastisk kvalité och den orangea färgen är perfektion! Jag älskar hela deras kollektion och jag älskar att de använder så mycket vackra färger i deras kollektioner. Det är inte många svenska märken som vågar det! Om ni letar efter bra presenter så skulle jag rekommendera er att spana in deras kollektion, det finns verkligen något för alla!

Location: 36 Central Park South, New York

PALMGRENS Travel wallet (New!)

PALMGRENS Beauty bag (New!)

PALMGRENS Laptop case (New!)

PALMGRENS Weekend cabin bag (New!)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.