The beach of Raffles Praslin

Photographer: Mon amour


THE BEACH OF RAFFLES PRASLIN. I love this little paradise on earth called Raffles Praslin! The feeling of being totally isolated on a tropical island, not much can beat this feeling! Being surrounded by nature, the stunning ocean, nature and hearing tropical birds singing while eating breakfast. How will I ever be able to not have this around me? This place truly makes a big impression on you as a person, it makes you go back to the more basic things in life. Leaving your iphone and ipad at home in your villa when you go down to the beach to truly put all the focus on what’s around you instead of on what you see on a screen! I feel so relaxed here, not stressed at all which is a lovely feeling! Yesterday I went on a treatment here at the resort which was truly an experience that I will remember forever and I will soon tell you all about it!


THE BEACH OF RAFFLES PRASLIN. Att komma till denna lilla lilla ö mitt ute i indiska oceanen är verkligen ett rent paradis! Raffles Praslin gör verkligen ett starkt intryck på en som person, jag är totalt avslappnad här och man känner sig helt avskärmad från omvärlden vilket jag tycker är en skön kontrast till att leva ett liv i storstäder! Jag vet fortfarande inte hur jag ska klara mig utan mina tropiska fåglar som sjunger under frukosten eller alla vackra korallfiskar som nafsar lite på en medan man tar ett morgondopp i havet! Jag älskar att sitta ned i stranden istället för att ligga på en solstol, förutom att det är otroligt skönt så ger det även världens bästa peeling! På tal om peeling, igår så var jag iväg på en behandling i deras prisbelönta spa, något jag aldrig kommer glömma!


CÉLINE Audrey sunglasses

MY JEMMA Bikini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.