That sweet spot

 

THAT SWEET SPOT. First of all I want to give you the heads up that I have updated my bloppis with lots of lovely pieces as well as lowering the prices on the ones that haven’t been sold yet so be sure to check that out! I am cleaning out my closets and I love it, I love having few things but the things that I do have I love. I think there must be a minimalist living deep inside of time because I think it’s so liberating to clean and throw things out or to sell it for that matter. I am very thankful for the fact that I don’t get emotionally attached to material things, it’s very easy for me to throw things out or sell them for that matter which I am happy about. I’m sure lots of people might think that I’m a very materialistic person but for me all these things that I’m surrounded with is work to me. For example when I style a look together in the morning it’s a part of my work and that’s why I look at clothes and accessories in a different way. I easily get tired of pieces and want to sell them to move on to new collections, I love change and try to incorporate change in to my life as much as I can, I think it’s very important. It’s a way of inspiring yourself!

 

THAT SWEET SPOT. Först och främst så vill jag tipsa er om att jag har uppdaterat min bloppis med massa härliga plagg samt säkt priset på de plagg som ännu inte sålts så missa inte det! Jag håller på att rensa ut för fulla muggar här hemma, älskar känslan att rensa ut, så befriande! Om det är ett specifikt plagg som ni spanat in som inte ligger uppe på bloppisen så är det bara att skicka mig ett mejl och fråga om det är något jag kan tänkas sälja! Jag är en person som inte gillar att ha en massa saker, det är nog en liten minimalist som bor inne i mig trots allt! Jag är tacksam över att jag inte blir känslomässigt knuten till materiella ting utan kan väldigt lätt göra mig av med saker. Jag ser det bara som saker och inget mer, det som verkligen betyder något är relationerna man har i det verkliga livet och dom är priceless. Det är nog många som skulle kunna tro att jag är en materialist då det är ett väldig omlopp på materiella ting men jag ser det enbart som jobb och det är nog det faktumet som gynnat mig väldigt. För mig är exempelvis en outfit en form av jobb för mig och inget jag tar till mig nära då jag snabbt tröttnar på kläder och går vidare.

Jag älskar förändring och för mig är det viktigt att förändra allt från kläder till inredning i mitt liv, eller vanor för den delen, det är något som utgör en stor källa till inspiration för mig samt något som får mig att utvecklas och det är något jag sätter högt upp på min prioritetslista, att ständigt utvecklas på både ett personligt plan samt det kreativa runt omkring mig! Jag är en väldigt estetisk och kreativ person så för mig är det viktigt at hela tiden omge mig av vackra och inspirerande saker. Jag får ofta frågan ställd kring varför jag just dras till just lyx och det är nog den största saken folk får om bakfoten om mig från första anblick. Det är inte lyx jag dras till, det jag dras till är allt som är estetiskt vackert, vad det än må vara, en vackert upplagd måltid på en restaurang, en vacker solnedgång, en diamandring, en hundvalp på gatan, en dörr, en tavla på ett museum, en byggnad på gatan eller en vackert skapad klänning med ett otroligt mönster. Det är sådant jag drivs av och det är det jag inspireras av, stort eller smått, dyrt eller billigt, det kvittar för mig, bara det är estetiskt tilltalande!

 
2 thoughts on “That sweet spot

 1. Juliana says:

  Hej,
  have you been at any shows of the Stockholm Fashion Week?
  Juliana

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hi Juliana! Thank you for your comment! I was invited to a couple of shows that I thought about attending but I decided not to, my big focus is always on NYFW, there I have brands that I truly love and support! xoxo

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.