Summer days in Lake Como

Photographer: Mon amour

SUMMER DAYS IN LAKE COMO. Johan and I are currently in Italy since 1 week back to celebrate Easter and while I was looking through my image library I saw that I haven’t published any images from our summer vacation from last year which I thought I would do over the coming days. We started the vacation by renting a house on the french riviera where we spent the first week after that we took the car and went over to Italy as we had rented a house on the beautiful island of Monte Argentario as well as spending a few days in Lake Como, one of my favourite places in Italy.

We stayed at Il Sereno, a stunning new property by the lake, its interior design and architecture is amazing, we didn’t do much except for eating lots of delicious food, enjoy the sun and the lake by boat, just absorbing the gorgeous scenery that you have around you when you are in Lake Como. I can truly recommend you to book a trip to Lake Como if you haven’t been here already, this place is truly magical.

 

SUMMER DAYS IN LAKE COMO. Jag och Johan befinner oss sedan 1 vecka tillbaka i Italien för att fira påsk och jag bläddrade igenom mina bilder på datorn och såg att  jag knappt har publicerat några bilder från min och Johans semester från förra sommaren och tänkte börja publicera några utav dessa bilder de kommande dagarna. Vi spenderade 3 veckor i Frankrike och Italien och vi började resan med att hyra ett hus på franska rivieran i 1 vecka för att sedan bila över mot Italien där vi hyrde ett hus på vackra Monte Argentario samt att vi spenderade några dygn i Lake Como, en utav mina favoritplatser i Italien.

Vi bodde på Il Sereno, ett helt fantastiskt boutique hotell precis vid sjön, vi gjorde inte mycket mer än att vi bara njöt av den fantastiska omgivningen, den otroliga maten de serverade på hotellet, hyrde en båt så vi kunde göra lite utflykter på sjön och åt massa pasta. Har ni inte varit i Lake Como ännu så måste ni åka dit, det är helt sanslöst vackert, att vara omgiven utav de härliga bergen ger ett sådant lugn, hit kan man verkligen åka och ha 100% semester.

 

Location:  Il Sereno Hotel, Via Torrazza 10, Lake Como

 


21 thoughts on “Summer days in Lake Como

 1. Ullis says:

  Gud vad vackert, har aldrig varit i Lake Como men blir riktigt sugen att åka dit efter att ha sett dessa bilder! tack för en härligt blogg!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Kan varmt rekommendera dig att besöka Lake Como, det är helt sanslöst vackert! Kram!

   Reply
 2. Olympia says:

  Varför lägger du inte bara upp bilder från där du är nu. Känns som du pepprar bloggen med inlägg nu för att komma ifrån de inläggen där det avslöjades att du köpte följare och kommenterar själv.

  Föresten så har du betydligt fler turkiska och asiatiska följare än de där tusen du hänvisar till hela tiden. De är uppemot 10 000 så det visar att du köpt följare ett tag. Ska du inte bara sluta med alla pinsamma bortförklaringar nån gång? Jag tycker du gör dig till åtlöje. Jag brukade ändå gilla dig och försvara dig ända tills du kallade mig för nättroll.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Olympia.

   1. Samma dag som Camilla på skvallerbloggen Bloggbevakning skrev inlägget om mig i söndags så fick jag helt “magiskt” 1 000 nya följare på instagram och i samma veva så fick jag även en kommentar på bloggen att jag köper följare, jag gick då in och kollar på min instagram och ser dessa nya spammkonton som börjat följa. Jag har kontaktat instagram i Sverige och frågat om dom kan hjälpa att ta bort dom.

   2. Innan man gör ett samarbete med ett företag så skickar man över sin Google Analytics från de senaste 6 veckorna samt ens Instagram analytics så företagen kan se vart ens läsare kommer ifrån. Flest läsare har jag i Sverige, UK, USA, Frankrike och Tyskland. Turkiet och Asien är ingen marknad för varken min blogg eller instagram vilket jag kan se via min Instagram analytics.

   Reply
   1. Olympia says:

    Ja men kollar man på din insta så består kontona av mer än bara tusen. Skulle de plockas bort skulle ju 3/4 av dina instaföljare försvinna. Du menar att ditt konto växte från typ 10000 till 40000 sen i söndags. Har du egentligen bara 10000 följare. För dessa spamföljae är ju ca 30 000 om man kollar igenom noga.

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Jag har aldrig köpt följare till instagram och kommer aldrig göra. Du menar alltså att nästa gång instagram gör en utrensning utav spammkonton så kommer jag tappa 30 000 följare? Ok..

     Reply
     1. E says:

      Ja. Har du kollat igenom vilka som följer dig? Jag har och det är väldigt få riktiga konton som följer dig

     2. Olympia says:

      De måste ju anmälas. Alla konton så de lär ju inte försvinna allihopa. Men en del kanske försvinner. In och anmäl så många du kan så du slipper dem. Kolla efter själv ska du se att det bara är massor av spamföljare. De faktiska följare du har försvinner helt i havet av fejkjonton.

     3. AFashionistasGuide says:

      Jag har hunnit blockera över 400 av de 1 000 spammkonton som jag fick i söndags så om någon vecka har jag hunnit blockera alla 1 000.

 3. Clara says:

  Hej Malin! Jag och min pojkvän åker till Rom i slutet utav maj, har du några pastaställen som vi absolut inte får missa? Tack för en inspirerande blogg 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vad roligt med Rom, har massa härliga pastatips till er! Kommer publicera en pastaguide till både Florens samt Rom inom de kommande 2 veckorna här på bloggen så håll utkik efter den! Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket! Jag fotar med några olika kameror men jag fotar mest med min Canon Mark IV. Kram!

   Reply
 4. CC says:

  Sitter hemma och ugglar, ute är det kallt och mulet. Så jag kan väl erkänna att jag blir lite avundsjuk, hehe. 😉

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tänkte att det behövdes lite sol och värme här på bloggen nu när det är grått och ruggigt hemma, kommer publicera lite fler sommarbilder de kommande dagarna för att ljusa upp det lite! Kram!

   Reply
 5. Åsa says:

  Personligen bryr jag mig inte om huruvida dina följare är köpta eller inte, om du klimatkompenserar eller om din kost verkligen är vegansk nog.
  Det jag gillar med dig och din blogg är dina otroligt fina bilder och din personliga, osvenska och jäkligt snygga klädstil. Du inspirerar!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Åsa! Tack för din fina kommentar samt ditt support! Om det är något jag har lärt mig efter att ha bloggat i över 11 års tid så är det att skvallerbloggare och nättroll gör allt i sin makt hitta på saker som gynnar deras olika små konspirationsteorier. Det går aldrig att resonera med nättroll utan man får låta dom vara och låta dom trolla med varandra. Det är tyvärr något som alla bloggare samt offentliga personer råkar ut för och det enda man kan göra är att anmäla för att visa att man sätter ned foten att deras beteende inte är ok.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.