Spring has sprung in London

Photographer: Mon amour

SPRING HAS SPRUNG IN LONDON. Is there a better feeling than to meet spring in London? The warm breezes, the cherry blossom trees that are blooming all around, the first sunrays that hits your face after months and months of grey and cold weather, being able to wear sunglasses and eat long lunches outside for the first time in what feels like forever. I just love this city so much and I’m so happy to be able to call it our second home. After spending our day out and about, doing some shopping in our favourite stores we ate lunch at Chiltern Firehouse, one of my favourite spots in London. They have the cutest outdoor area that I love, not to be missed if you come to London.

 

SPRING HAS SPRUNG IN LONDON. Finns det någon härligare känsla än att möta våren i London? Den svala luften, solens värmande strålar mot ens ansikte, alla vackra körsbärsträd som blommar runt omkring vart man en går, att kunna strosa omkring i tunna kläder med solglasögon vilandes mot näsbenet, för att sedan ta en härlig lunch på Chiltern Firehouse på deras underbara uteservering. Och för att inte tala om shoppingen i denna stad, London är min absoluta favoritstad att shoppa i, det finns ingen annan stad på denna planet där jag hittar så mycket snyggt som jag gör i London, shoppar alltid som mest i London, utan tvekan. Det känns helt underbart att kunna kalla denna stad för vårt andra hem!

 

STELLA MCCARTNEY Sunglasses

BARBARA BUI Leather jacket

BAUM UND PFERDGARTEN Shirt (New!)

PAULE KA Bag

BAUM UND PFERDGARTEN Pants (New!)

CHURCH’S Shoes (New!)14 thoughts on “Spring has sprung in London

 1. C.H says:

  I’m in love with you set from Baum! Can you still find it online?

  Reply
 2. Cecilia says:

  Detta måste vara gamla foton..? Körsbärsträden blommade när jag var där runt 20:e mars. Helt OR men undrar bara om det är ”återvinning”.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Cecilia. Nej, det är inte gamla bilder, det är nya.

   Reply
 3. Ingrid says:

  Fina bilder som alltid – underbar dress. Trevlig helg! 🙂

  Reply
 4. Maria says:

  Åhh gillar dig så mke mogi!! Så ta inte åt dig från vissa kritiska kommentarer!!!

  Okej en fråga, har du blekt tänderna? Ditt smile är så så så fint på varje bild (speciellt när du är solbränd), och om du har det så snälla skriv var/vilken produkt så man kan le och vara lika fin nu i sommar!!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Maria! Tack fina du, det värmer att höra! 🙂 Jag bleker inte tänderna utan borstar tänderna mellan 3-4 gr per dag så jag antar det är det som får dom att hålla sig vita! Kram!

   Reply
 5. Hanna says:

  Åh härligt! Själv har jag mött våren i Paris i helgen ?☀️☀️Tänkte fråga vad du har för favoritställen för sommarsemester?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Hanna! Jag älskar den franska rivieran på sommaren, exempelvis att hyra ett hus i Provence, det är ren och skär lycka för mig. Annars så älskar jag exempelvis Monte Argentario i Italien, Il Pellicano är exempelvis ett helt gudomligt hotell som är fantastiskt att spendera sina sommrar på! Jag älskar även Lake Como på sommaren, det är nog mina 3 favoriter! Kram!

   Reply
 6. Flisan says:

  Efter Bloggbeaknings inlägg om dig ökade du frekvensen markant på dina inlägg, nu är du tillbaka till betydligt mer sällan. Slump? Tråkigt hursomhelst.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Flisan. Jag har varit bortrest de senaste 5 dygnen på en jobbresa med SAS till Frankrike och har haft ett intensivt schema från morgon till kväll så har inte haft möjlighet att publicera inlägg här på bloggen men nu är jag tillbaka i Stockholm igen så jag kan återgå till mina vanliga rutiner. Om man märker att jag inte hinner uppdatera bloggen så skulle jag rekommendera att man kikar in på min instagram då jag uppdaterat flitigt där under resans gång.

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Thank you so much! Couldn’t agree more, London is such a wonderful city! xo

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.