Shopping at Chanel on New Bond Street

 

SHOPPING AT CHANEL ON NEW BOND STREET. Johan and I are currently in London, our second home after Stockholm! We spend between 1-2 weeks in London per month and the rest of our time in Stockholm or other places in the world but flying in to Heathrow truly feels like coming how, I love the feeling of being back in London, I love this city so much! I was out and about shopping earlier today and went to Chanel’s store on New Bond Street, a stunning store with a beautiful selection of everything, I can highly recommend you to go to this store, it’s truly an experience. I was looking for new spring/summer ballerinas in a fun color and found these little cuties in a beautiful blue pastel color! I bought my first ballerinas from Chanel back in 2010 and I fell in love straight away, it’s such quality, a beautiful craftsmanship.My first pair cost a bit over 300 pounds and they cost 500 pounds now so they have almost doubled in price but they are worth every single penny!

 

SHOPPING AT CHANEL ON NEW BOND STREET. Jag och Johan befinner oss just nu i London, vårt andra hem. Den kommande tiden kommer vi spendera 1-2 veckor i månaden i London så just nu befinner vi oss i fasen där vi letar efter lägenhet, men fram tills att vi hittar en bra lägenhet så kommer vi bo på hotell. Vi funderade på om vi skulle hyra vår lägenhet i Stockholm om det skulle bli så att vi flyttar till London permanent men vi bestämde oss för att skippa det då det alltid är skönt att ha ett hem i Stockholm också, så kan vi spendera tiden lite som vi vill mellan de två städerna.

Det känns underbart att vara tillbaka i London, det här är verkligen vårt andra hem, älskar känslan när vi landar på Heathrow, it feels like coming home! Idag så gick jag in på Chanel butiken på New Bond Street, en helt underbar butik med ett helt otroligt utbud, letade efter ett par nya härliga vårskor, älskar ballerinor, det är min personliga favorit och Chanels ballerinor har den mest fantastiska kvalitén! Hittade ett par underbar ballerinor i en ljuvlig pastellblå färg, kommer bli en ny favorit till våren/sommaren! Modellen ligger på 6 000 kr. Minns att jag köpte mina första Chanel ballerinor 2010 i Paris, då kostade ett par ca 3 200 kr så de har nästan dubblats i pris på 7 år men det är förståeligt. Kan varmt rekommendera er Chanels ballerinor, vilken kvalité!

 

Location: 159 New Bond St, Mayfair, London

 

17 thoughts on “Shopping at Chanel on New Bond Street

  1. AFashionistasGuide says:

   En sådan himla vacker pastellig vårfärg! Ser så mycket fram emot att börja bära dom nu i maj, eller så fort vädret tillåter! Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Eller hur, så himla söta! De är normala i storleken, jag är vanligtvis mellan 39,5 – 40 i skor och dessa köpte jag i storlek 39,5. Kram!

   Reply
 1. C says:

  Lite över min skobudget skall erkännas… hoppas de är lika sköna som de kostar 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Jag förstår, alla har sin budget och den måste man känna sig bekväm med. Absolut, dom är supersköna och verkligen ett hantverk som håller år efter år. En riktig investering i ens skogarderob, speciellt om man älskar ballerinor. Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Eller hur, så himla fina och en helt otrolig kvalité! Kram!

   Reply
 2. Emma says:

  Nog för att du fått mycket kritik och så på sistone, så ville jag ändå säga att jag gillar din blogg. Tycker den har mycket god kvalitet och kanske lite mer åt “travelling” nichen, än kanske just fashion. Jag ville bara ha sagt att för den mer resintresse (jag) tycker jag du klämmer ur fin info och glada bilder. 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Emma! Tack för din kommentar, den värmer att höra! 🙂 Efter att ha bloggat i över 11 års tid så rinner det av en, tyvärr så är nättroll en del utav ens jobb som bloggare eller anonyma människor för den delen som gömmer sig bakom sina skärmar som sitter och hittar på precis vad som helst om bloggare de stör sig på. Jag lägger min energi på att skapa nytt content och utveckla mina kanaler så mina läsare alltid har nytt kvalitativt content att ta del utav. Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Visst är den härlig, en riktigt vacker blåbär med mjölk ton! Trevlig helg till dig med! 🙂 Kram!

   Reply
 3. Beatricemakeupartist2 says:

  Hej, vill köpa några tjänster av dig. Har du någon hemsida där jag kan få mer info om ditt företag?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Under fliken “Contact” så hittar du ett formulär där du kan skicka in dina frågor.

   Reply
 4. AFashionistasGuide says:

  Alla tycker olika. Jag ville förmedla känslan utav en unboxing genom detta inlägg då det är ett format som väldigt många uppskattar.

  Reply
 5. maria says:

  Snälla Mogi svara, du tog 39.5 i dessa och skulle du säga de är stretch? Har mellan 38-38.5, men vill inte råka ha för stora skor men inte skavssår heller 🙁

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Maria! Nej, dom är inte i stretch, jag skulle rekommendera dig att gå upp 0,5 i storlek då det är ett franskt märke och deras skor görs alltid lite mindre. Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.