Shopping at Birger Christensen

I bought a fantastic pair of shoes!


Johan and I decided to go to Copenhagen today! I had a business meeting with a company there and the weather was so stunning and we both made a whole day out of it! My favourite place to shop in the city is by far at Birger Christensen, their selection is the best. I found a pair of shoes from Miu Miu that I have been dreaming of for so long. Finally they are mine. I have been looking at this mode in Paris but they have never had this color in stock so I was more than thrilled to find this color available. I will show you pictures of the shoes tomorrow!


Johan och jag bestämde oss för att göra en heldag i Köpenhamn idag. Jag hade ett möte som jag skulle iväg på så varför inte göra en härlig dagsutflykt av det! Min absoluta favoritbutik i staden är helt klart Birger Christensen, deras utbud är underbart bra. Johan och jag traskade dit i den gassande solen och jag möttes av ett par drömmar från Miu Miu. Jag har tidigare tittat på denna sko i Paris men de har aldrig haft inne den färg jag velat ha. Men här stod dom rätt framför mig så det fanns inte tid att tveka. Jag visar er bilder på skorna imorgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.