Shake Shack in Covent GardenSHAKE SHACK IN COVENT GARDEN. First of all I want to tell you that from today and on you can find me on Snapchat under the name ‘MalinRichardson’, be sure to add me there to take part of behind the scenes videos and pictures from my everyday life as well as from our trips around the world! I am super excited to start sharing more private content via this app with you! I hope to see you there!  I have already posted my first gangster tea video there – let me know what you think!

But let us get back to the entry and let us talk about hamburgers, the only fast food I eat on this planet goes under the name Shake Shack! Quality hamburgers at its best! I remember when I took my first bite of a Shake Shack burger back in 2010 in New York, I was instantly hooked! I knew they had one in London in Covent Garden so I just had to make some time so we could go there! I like the burgers better in New York but they are still good here but not as good as in New York. But it’s absolutely worth a visit if you are in the neighborhood and in the mood for something fast and delicious! I always order their classic Shack burger with their lemonade – delish!

SHAKE SHACK IN COVENT GARDEN.  Först och främst så vill jag meddela att jag från och med idag finns att hitta på Snapchat under namnet ‘MalinRichardson’, se till att lägga till mig där för att ta del av videos och bilder från vardagslivet till våra resor runt om i världen – det ska bli riktigt roligt att börja dela mer personligt content via denna app med er! Hoppas vi ses där! Har precis laddat upp min första gangster te video – let me know what you think!

Men låt oss nu prata om snabbmat, den enda snabbmaten jag äter på denna jord är den från Shake Shack! Kvalitativa hamburgare är något jag älskar och sedan jag tog mitt första bett av en Shake Shack burger back in 2010 i New York så vart jag helt hooked. Jag har vetat att Covent Garden har en Shack Shack men inte haft tillfälle att testa den men nu senast när vi var i London så såg jag till att vi hann med ett besök. Dom var absolut goda i London men dom är inte riktigt lika vassa som dom är i New York! Men det är helt klart värt ett besök om ni befinner er i området och vill ha något snabbt och mumsigt! Jag beställer alltid deras klassiska Shack burger med deras lemonad – delish!

Location: 24, Market Building, Covent Garden

10 thoughts on “Shake Shack in Covent Garden

 1. pilla says:

  Enda snabbmaten för mig med! Bästa burgarna, synd att det bäst Shake Schack i Madisson har stängt. Var där precis när det hade öppnat och det känns så häftigt att det blivit så stort. Käkade det i lördags i Washington efter mitt Marathon och det smakade verkligen gudomligt då. Får försöka hinna med en till visit i Miami innan jag åker hem.

  Reply
 2. Sandra Nicole says:

  Är en ny följare av denna blogg och är så impad! Heja dig! La till dig på snapchat förut och skrattade högt till Ben N Jerry’s “time to say goodbye”-snapen. Keep it up!

  Reply
  1. AFASHIONISTASGUIDE says:

   Nämen tack gulliga du och välkommen till bloggen, se till att upptäcka ‘Travel’ sektionen och alla olika länder, där finns mycket rolig läsning! Hur hittade du hit? Kram!

   Reply
 3. Sara says:

  Hej Malin!

  Jag har följt din blogg väldigt länge och har tänkt på en sak den senaste tiden – du författar ju dina blogginlägg på både engelska och svenska. Personligen tycker jag att det blir lite trist eftersom samma text repeteras även om de är på olika språk – mycket scrollande när man har läst det man vill läsa. Jag förstår att du vill ha möjligheten att kunna läsas på både engelska och svenska, men skulle det vara möjligt att på något sätt gömma texten på engelska (eller svenska, om det är den man inte vill läsa) under en länk så att man får se den endast om klickar på den? Eller någon annan teknisk lösning så att samma text inte behöver repeteras? Det är förstås inget jätteproblem men jag känner att din blogg skulle bli mer lättläst och trevlig utan samma text två gånger i varje inlägg.

  I övrigt verkar hamburgarna goda!

  Reply
  1. AFASHIONISTASGUIDE says:

   Tack för din feedback! Jag har också tänkt på att ha en svensk knapp samt en engelsk knapp någonstans på sidan så man kan välja vilket språk man får bloggen på, jag har pratat lite lätt om det med en tekniker och det är en rätt meckig process men jag ska absolut hålla det i åtanke för framtida förändringar, jag tycker själv det vore toppen om det gick att fixa på ett smidigt sätt! Jag har ca 30% internationella läsåre och de växer hela tiden så den engelska versionen är väldigt viktigt för bloggen. Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.