Saying goodbye to St.Moritz

Photograher: Mon amour

SAYING GOODBYE TO ST.MORITZ. After spending a lovely weekend at Grand Hotel Kronenhof it was time to say goodbye to Switzerland and head to Lausanne for a little detour! The snow never stopped falling when we were at the Kronenhof, lovely for the guests that checked in after us that got to experience all the powder snow on a sunny day with a clear blue sky in the slopes. We got to experience the fresh powder as well but under more dramatic circumstances so to speak. Our driver from VIP Driver came to pick us up at the hotel and he would take us all the way to Lausanne, a car ride that takes approximately 5 hours. It was a long time ago since I spent such a long period of time in a car but it didn’t feel like 5 hours what so ever. The Mercedes van that we were driven in was so comfy and spacious so we could stretch out our legs and just enjoy the view and surroundings of Switzerland that we passed by. Our driver was so wonderful and gave us a so much knowledge about the different areas that we passed by with lots of history lessons about Switzerland. So appreciated! I can highly recommend their services if you ever need a transportation in Switzerland, they have the most high end and exclusive fleet of cars in the country and the most professional drivers!

 

SAYING GOODBYE TO ST.MORITZ. Efter att ha spenderat en underbar helg på Grand Hotel Kronenhof så var det dags att säga farväl till Schweiz och bege sig till Lausanne för en liten detour! Snön slutade verkligen aldrig falla medan vi var på Kronenhofen, härligt för dom gästerna som checkade in några dagar senare än oss som fick uppleva all denna snön i backen en solig dag med klarblå himmel. Vi fick ju också ta del av all ny pudersnö, dock under mer dramatiska omständigheter. Vår chaufför från VIP Driver kom och hämtade upp oss vid hotellet för att köra oss till Lausanne, en route på 5 timmar, det var länge sedan jag spenderade så mycket tid i en bil men det kändes verkligen inte som 5 timmar i denna bil. Denna Mercedes bil var så stor och rymlig inuti så man kunde sträcka ut sina ben till fullo och luta sig tillbaka nästan i sängliggandes position så det var bara att installera hörlurarna i öronen, lyssna på lite podcasts och njuta av omgivningarna runt omkring, man fick verkligen en vacker tour av Schweiz genom bilfärden!

 

Location: Via Maistra 130, 7504 Pontresina, Schweiz

 


10 thoughts on “Saying goodbye to St.Moritz

 1. Sarah says:

  It looks even more beautiful in the snow! I love your blog, keep up the good work! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hi Sarah! Thank you for your comment and your sweet words, that makes me super happy to hear, I’m glad you enjoy it! xoxo

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Anna! Tack för din kommentar! Det är verkligen ett underbart hotell! Kram!

   Reply
 2. Jennifer says:

  Hej! Din blogg är alltid så vacker, fina bilder och fylld med inspiration! Undrar bara; hur ställer du dig till människor som kritiserar sig för att att vara världsfrånvänd och orealistisk, liksom leva i din egna lilla bubbla? Kan du ibland fundera om det finns någon sanningshalt i dessa påståenden, eller kan du lätt vifta bort det med tankar som “äh, de är bara avundsjuka”? Detta är verkligen inte menat som en negativ kommentar och jag hoppas du inte tolkar den som sådan, är bara genuint nyfiken hur du resonerar kring detta. Tycker det är beundransvärt att du aldrig slutar köra dit egna race!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Jennifer! Tack för din kommentar samt feedback! Jag är absolut medveten om att mitt liv/jobb är fyllt av otroliga privilegier och detta är något jag är väldigt tacksam över, jag tar det inte för givet någonstans. Mina läsare som läst min blogg sedan 10 år tillbaka har sett utvecklingen av bloggen och jag tror dom har en helhetsbild av bloggen men jag förstår att de som kanske inte följt bloggen under en längre period riktigt kan greppa den och fylls då snabbt med fördomar om vem jag då är som person. Men jag tänker inte ursäkta mig för det liv jag lever eller det jag har byggt upp genom bloggen. Folk har rätt till sina åsikter och om dom tycker att jag är världsfrånvänd så får dom tycka det, efter att ha bloggat i snart 10 år så har man utvecklat goretex hud, vad människor tycker och tänker om en rinner av en. Det enda som jag bryr mig om är att skapa kvalitativt content för mina läsare som uppskattar bloggens innehåll och har gjort det i snart ett decennium. Alla bloggare har sina haters, så är tyvärr branschen, men det är inte dom man ska lyssna på, man ska lyssna på de läsare som ger en energi och glädje, de som glädjs med ens framgång och inte försöker sprida hat och elakheter.

   Hoppas detta gav svar på din fråga! Kram!

   Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Hej Jennifer! Vad bra, det glädjer mig att höra!:-) Kram!

     Reply
 3. anna says:

  Som alltid fina kläder, miljöer och bilder. Men den där nya posen med att sträcka ut och böja lite på benet, nja, sådär. Den funkade för att visa de där byxorna från Baum men den är lite awkward. Du kanske skulle få inspiration från en ballerina om lite mer sköna poser.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Anna! Haha men posen är ju super skön! 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.