Ready for NYFW

PACKING FOR NEW YORK. One of my projects that I have this fall is New York Fashion Week! I was invited to my first fashion week in this city in the beginning of 2012. It was so inspirational and fun to be a part of this creative chaos that takes place in the big apple during this week. And I am so happy to be back soon!

Some of the shows that I have been invited to this year is Ralph Lauren, Donna Karan, Jenny Packham, Michael Kors, Milly NY and Maison Martin Margiela. I am so excited to catch my flight to New York early in the morning tomorrow to start this adventure with my love Johan who is coming with me. I have spent today in the city doing some last preparations for the departure tomorrow wearing a stunning new lace dress that I found on sale in the MOOD Gallery.

PACKING FOR NEW YORK. Nu bär det av till New York Fashion Week, som jag har längtat till detta projekt! Jag blev inbjuden första gången när jag var 21 år under våren 2012. Minns hur spännande det var att ta del av detta kreativa kaos som råder i staden under denna veckan. När inbjudningarna trillade ned i brevlådan för denna säsong så satte sig ett enormt leende på mina läppar, som jag har längtat!

Några av visningarna jag ska på denna säsong är Ralph Lauren, Donna Karan, Jenny Packham, Michael Kors, Milly NY samt Maison Martin Margiela. Tror det kommer bli helt fantastiskt vackert och inspirerande att se! Ser så fram emot att sätta mig på flyget tidigt imorgon bitti med min kärlek. Detta är första gången Johan är i New York så det ska bli extra roligt att visa honom alla mina favoritställen! Denna dag har jag spenderat med att fixa massa ärenden i stan i mina nya gudomliga spetsklänning som jag hittade på rea inne i MOOD Gallerian. Världens kap!

ANNA KARIN KARLSSON Sunglasses (New!)

CHANEL Bel argus nail polish

SHOUROUK Necklace (New!)

OMEGA Ladymatic watch

CRUCIANI Bracelet

DARLING Lace dress (New!)

CHANEL Ballerina


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.