Ralph’s coffee

Photographer: Mon amour

RALPH’S COFFEE. It’s not very often that I drink cappuccinos but when I do I want the experience to be 100% quality. Both Johan and I love the cappuccino at Ralph’s Coffee, their cappuccinos are always on point! They have a perfectly roasted coffee bean and they always make their cappuccino creamy and tasty. I always ask them if they can make it on 1 shot, I can’t handle 2 shots, I get way too much energy, I’m super sensitive to coffein and can maximumly drink 1 cappuccino per day and I can’t drink a cappuccino after 4 o’clock in the afternoon, otherwise I won’t be able to fall asleep. So I’m extremely picky if I decide to drink a cappuccino one day, it needs to be perfectly made!

 

RALPH’S COFFEE. Det är sällan jag dricker cappuccinos men när jag väl gör det så ska det vara 100% kvalité och cappuccino perfection och det hittar man på Ralph’s Coffee i New York! Dom har en fantastiskt fin rostad böna och den är alltid precis lagom stark och härligt krämig. Jag reagerar inte alls bra på koffein, är otroligt känslig, kan enbart ta 1 shot per dag, max, annars kan jag inte sova på natten samt att jag får en högre puls så om jag väl har bestämt mig för att dricka 1 cappuccino en dag så väljer jag platsen och tillfället väldigt noga.

Med mig hade jag en ny Céline väska som jag fått låna med mig från Rent a Trend som ett presslån till New York. Man hyr ifrån privatpersoner hos Rent a Trend, perfekt om man känner att man inte använder allt i sin garderob utan vill tjäna en liten hacka varje månad på att hyra ut designerplagg som har ett andrahandsvärde. Så exempelvis om du har en Chanelväska som du inte använder så ofta så kan du hyra ut den via Rent a Trend och tjäna ca 500 – 600 kr per dag som den är uthyrd, en bra liten sidoinkomst.

 

Location: 2nd Floor, 711 5th Avenue, New York

 

LULU FROST Necklace

JOE’S JEANS Shirt

CÉLINE Bag (Presslån från Rent a Trend)

CARTIER Watch
4 thoughts on “Ralph’s coffee

    1. AFashionistasGuide says:

      Eller hur! En krämig och välgjord cappuccino är svårt att slå! Kram!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.