Petit déjeuner at Belles Rives

Photographer: Mon amour


PETIT DÉJEUNER AT BELLES RIVES. Johan and I have been together for soon 2 years now and if he has taught me something it sure is to appreciate early mornings. He wakes up at 05.00 each morning and starts working out and working but I love the snooze button too much so I join him around 06.30 which for me is just perfect. I really love those early morning breakfasts by the ocean where you sit and watch the sun rise over the mountains, creating a magic glitter over the ocean, that is pure life quality! I am very classic when it comes to what I eat for breakfast, when I am in hotter places I always go for lighter food so I ate a lot of fresh fruits and of course scrambled eggs and some bacon. Add some freshly made orange juice and tea on top of this and I am a happy camper!

PETIT DÉJEUNER AT BELLES RIVES. Jag och Johan har varit tillsammans i snart 2 år nu och om det är något han verkligen har lärt mig att uppskatta så är det tidiga mornar, han går upp 05.00 och börjar träna och jobba varje dag och visst jag är inte där ännu men 06.30 är lagom för mig.  Jag älskar att sitta tidiga mornar och äta frukost vid havet och se hur solen sakta men säkert stiger upp över bergen och skapar ett alldeles magiskt glitter på havet, det är livskvalité! Jag är väldigt klassisk gällande vad jag äter till frukost, när jag är i varmare länder så äter jag lättare mat så det blir mycket frukt och sedan scrambled eggs och lite bacon, lite färskpressad juice och te på det så är jag nöjd!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.