Parisian flower markets

I can never decide what color to choose..

I love my local florist here in St Germain des prés, I always pass them on my morning walk to my boulangerie. I don’t have the greenest fingers so my gorgeous white roses are quite tired right now. I feel like replacing them with a new fresh set of roses later today. What color to choose is the question though.

Jag älskar blommorna hos min lokala florist här i St Germain des prés, jag går alltid förbi dom under min morgonpromenad till mitt boulangerie. Jag skulle inte direkt påstå att jag har gröna fingrar så mina vackra vita rosor är lite trötta nu tyvärr. Får bli att köpa mig en ny färsk bukett senare idag. Frågan är dock vilken färg man ska välja?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.