Palmgrens clutchPALMGRENS CLUTCH. Here is a new clutch from Palmgrens that recently entered my closet, the model is new for the season and I absolutely love the mix of materials and colors. It will be so chic during summer when you have a bit of a tan! My vision is to wear it with slightly torn jeans, a crispy white bloue, a pair of espadrilles on my feet and some gold jewellery and this is my hand. Casual luxury at its finest! This clutch truly is summer for me and it has the perfect size to wear to your friends summer parties. I can’t wait until I can wear it in an outfit for the first time with sunkissed legs, siting on the beach overlooking the ocean with an ice cream in my hand! I promise to capture that moment and share it with you!

PALMGRENS CLUTCH. Här är en ny clutch från Palmgrens som nyligen klivit in i min garderob, denna modell är ny för denna säsong och jag älskar mixen mellan material och färg. Den kommer vara så otroligt snygg på sommaren, min vision är lite lätt slitna uppkavlade jeans tillsammans med en krispigt vit blus med ett par espadrillos på fötterna, lite vackra guldsmycken och med denna i handen. Casual luxury at its finest! Den fullkomligt osar sommar i mina ögon och har den perfekta storleken att ta med sig till ens vänners sommarfester. Jag fullkomligt längtar tills jag kan inviga den mot solkyssta ben sittandes på en strand utblickandes över havet med en glass i min hand! Jag lovar att fånga den stunden och dela den med er!

PALMGRENS Clutch bag (New!)8 thoughts on “Palmgrens clutch

 1. Malin says:

  Det är just sådana inlägg som detta som jag syftade på i min kommentar häromdagen om spons. Visst är det så att du har ett “samarbete” med Palmgrens och därmed får deras väskor gratis för att visa upp i bloggen? Detta måste ju märkas ut i VARJE inlägg enligt svensk lag. Samma som i inlägget där ni flög British Airways samt alla andra inlägg där du länkar till produkter du blivit sponsrad med för att visa upp i bloggen.

  Reply
  1. AFASHIONISTASGUIDE says:

   Hej Malin! Tack för din kommentar! Jag har varit på möte med skattejurister just för att få klarhet i allt detta. Har du ett bindande kontrakt med ett företag där båda parter har kommit fram till koncept och vad som ska göras i projektet då ska det skrivas ut på bloggen i text. Precis som jag gör, ett exempel är min fashion week partner REN, dom jobbar jag med och det har jag skrivit ut eller min kampanj med Peak, allt står rakt upp och ned . Får du exempelvis hem ett halsband från en designer utan förpliktelser, då behöver det inte skrivas ut för du har ingen skyldighet till företaget.

   Jag köpte biljetterna till British Airways själv, dom biljetterna är inte sponsrade.

   Reply
   1. Malin says:

    Hej! Tack för snabbt svar!

    Men känner du ändå inte att, när läsarna efterfrågar mer transparens, är det kanske något du bör överväga?

    Reply
    1. AFASHIONISTASGUIDE says:

     Hej Malin! Jag är helt upfront med de samarbeten som man enligt lag ska markera ut på bloggen! Det var därför jag tog ett möte med skattejurister för över 1 år sedan då jag ville få bättre koll på exakt vad det är man ska märka ut på bloggen! Kram!

     Reply
     1. AFASHIONISTASGUIDE says:

      På vilket sätt är det som att prata med en vägg? Jag fick förfrågningar från läsare för över 1 år sedan gällande transparensen gällande samarbeten, jag var osäker gällande vad lagarna sa och tog ett möte med skattejurister för att få klarhet i frågorna jag hade. Jag fick väldigt givande svar från skattejuristerna så sedan dess skriver jag inläggen precis enligt lag.

     2. Willy says:

      Jag tror att frågan är då: Fick du Palmgrens väskan gratis utan förpliktelser eller köpte du den i en butik? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.