Outside Hotel Diplomat

Photographer: Mon amour

OUTSIDE HOTEL DIPLOMAT. How do I get dressed for brunch? I love wearing comfy clothes when I go out for a meal. The worst feeling ever that you could have at a restaurant is when you feel your jeans pinch in to your stomach after half the meal and then my hips begin to hurt because the jeans are becoming too tight over that area. I really don’t enjoy that feeling so I always wear more stretchy jeans when I go out and of course no tight sweaters or tops. I love this shirt from Joe’s Jeans, it’s chic and comfy at the same time.

I have gotten many questions from you readers via email and comments where you ask me where you can find a really good Sale and of course I can share my favourite shopping destinations with you! I have made some real bargains on these sites! I hope you enjoy them!

OUTSIDE HOTEL DIPLOMAT. Hur klär jag mig när jag ska ut på brunch? Jag lägger alltid all fokus på att vara bekväm när jag ska ut och äta på en restaurang. Den värsta känslan är att bära för tighta kläder och man börjar känna halvvägs in i middagen att jeansen skär in i höfterna så det gör så förbaskat ont så det är det enda man kan fokusera på och maten glöms nästan bort. Jag har tyvärr varit med om det här för många gånger för mitt egna bästa och har därför som regel att alltid klä mig i stretchy jeans för en måltid och absolut inga tighta tröjor eller toppar. Den här skjortan från Joe’s Jeans är en solklar favorit, den är chic och skön all together.

Jag har fått många email och frågor från er gällande tips om de bästa hemsidorna för en riktigt bra REA och absolut ska jag dela med mig av mina personliga favoriter. Just nu pågår grymma reor och jag har verkligen kunnat fynda riktigt bra på dessa sidor! Enjoy!

CÉLINE Audrey sunglasses

JOE’S JEANS Jacket

OMEGA Ladymatic

JOE’S JEANS Shirt

SAVAS Bag

DL1961 Jeans

SCO SHOES Loafers12 thoughts on “Outside Hotel Diplomat

  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Josefin! Jag gick på Elle Galan förra året men detta år så krockade eventet med ett familjefirande så det gick före! Kram!

   Reply
 1. ISA says:

  Helt klart måste det vara slappt och bekvämt när man ska äta ute. Annars blir det bara onödig ångest tycker jag 🙂 var du på brunch på grand? måste vara himla najs!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Ja verkligen! Man vill kunna njuta av maten till fullo for sure! Vi åt brunchen på T/Bar som ligger på Hotel Diplomat! Kram!

   Reply
 2. Marie says:

  Hej Malin!
  Det var himla lägligt med ett reportage från T-bars brunch efter din rekommendation, nu blev jag sugen på riktigt. Tyvärr blev det influensa istället för brunch för min del igår men så fort jag blivit frisk igen ska jag skynda dit och njuta! 🙂
  Härligt med lite nya outfitbilder också. Du är verkligen en stilinspiratör, alltid så snygg och chic! På tal om reafynd och Savas-väskan; Kommer ihåg när jag såg den på din blogg i somras. Först så tyckte jag att den var sådär, sen såg jag den några gånger och plötsligt kom jag på mig själv med att tänka på den lite för ofta, sen blev den en obsession vilket ledde till ett besök på Stockholm Market – där jag hittade den på rea. Och jag äääääälskar den! Ha ha, så kan det gå!
  Fortsätt och inspirera oss! Kram!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du för din kommentar! Attans vilken otur att du blev förkyld! Det får bli nya tag nästa helg helt enkelt! Kan verkligen rekommendera brunchen på T/Bar, så trevligt! Savas är verkligen ett sådant märke som växer på en, vad roligt att du trivs med den! Jag älskar den gula färgen, en riktig glädjespridare! Det kommer bli mer outfits nu mot våren! Det är tyvärr inte så lätt att fota i denna kyla som varit! Kram!

   Reply
 3. Hannah says:

  Åh, du är så fin och fint klätt som alltid!
  Vet du någon hemsida som säljer likadana solglasögon från Céline som du bär på denna bild? Skulle bli sååå glad om du kunde länka! Vill köpa likadana och så svårt att veta om det är rätt modell när man kollar på hemsidor.. Skulle bli så himla glad! Har varit sugen på sånna solglasögon sååå länge nu! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack gulliga du för din fina kommentar! 🙂 Här kommer en länk direkt till rätt solglasögon som jag bär på bilderna här ovan!

   http://rstyle.me/n/v3k4cbchyx

   Hoppas du kommer trivas i dom! Kram!

   Reply
 4. Marthe says:

  Hei Malin! Jeg studerer medisin i Budapest og det hadde vært veldig kul om du hadde gjort en”top spa /restaurant/fika/hotel” liste fra denne fantastiske byen! Elsker bloggen din, veldig inspirerende 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du för din kommentar! Vad spännande att bo och studera i Budapest! Jag hade jätte gärna velat skriva en guide till denna stad men jag har tyvärr aldrig varit i denna stad, det får helt klart hamna på min to do list för framtiden! Kram!

   Reply
 5. Maria says:

  Hej. Var finns länkarna som är nämnda i inlägget?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Maria! Om du trycker på länkarna till plaggen så kommer man in till de olika hemsidorna! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.