Out and about in Marylebone

OUT AND ABOUT IN MARYLEBONE. There are a few places in London that I always come back to during each London trip, the first place that I always come back to is The Goring and then there is Chiltern Firehouse. I just love these London spots but for two very different reasons! I always go to The Goring when I want to enjoy something more calm and relaxed, enjoy some afternoon tea or just to have a drink in their private garden. I go to Chiltern Firehouse for a lively evening with drinks and dinner, the ambience here is always great and so are the food and cocktails!

During my latest trip to London earlier this summer Sofia and I went to Chiltern Firehouse to enjoy some rosé wine in the afternoon sun, we had such a great time so we stayed all night and turned it in to dinner and drinks inside. Drinking whiskey sours and shots with newfound friends at the bar, we had such a good time!

OUT AND ABOUT IN MARYLEBONE. Det är några ställen i London som jag alltid vill besöka, vid varje London resa och det är The Goring och så är det Chiltern Firehouse. Till The Goring går jag för att njuta av lite afternoon tea, kanske en liten drink i deras private garden, det är något alldeles speciellt med detta ställe, The Goring har varit både mitt och Johans absoluta favorithotell i London sedan vår första vistelse där 2013. Jag måste ha varit en Brittisk liten tant i mitt förra liv, boendes på något vackert och harmoniskt estate ute på den Brittiska landsbygden, drack nog ännu mer te än vad jag gör idag och var ute och red på landsbygden med min favorithäst, något i den stilen var det helt klart!

Till Chiltern Firehouse går jag när jag vill ha lite liv och rörelse, när den Brittiska lilla tanten har gått och lagt sig så kommer the city girl alive, ready to mingle och dricka champagne och whiskey sour. När jag och Sofia var här så njöt vi av lite härligt rosévin, aperitifs som sedan övergick till whiskey sours och hot shots med lite olika trevliga människor som vi stötte på i baren. Vi höll nästan på att gå ut men då vaknade lilla Östermalmstanten till liv inom mig och ordinerade oss att gå hem till hotellet, dricka en kopp grönt te och lägga mig! Men nästa gång jag befinner mig i London så ska jag se till att gå ut, Londons nattliv är himla roligt!

PRADA Sunglasses

LULU FROST Necklace

MAYLA Dress (New!)

BARBARA BUI Leather jacket

OMEGA Watch

HERMES Bracelet

PRADA Bag

HENRY KOLE Flats

 
6 thoughts on “Out and about in Marylebone

    1. AFashionistasGuide says:

      Hej Lisa! Tack fina du! Det är helt klart en ny favorit! Kram!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.