Our last day in Åre

 

OUR LAST DAY IN ÅRE. I looked at the watch earlier this evening, when I was sitting by my computer editing images from Åre, realising that today’s date is January 21st, at first I didn’t remember but after a couple of minutes the meaning of today’s date popped up in my head! On this exact day, 11 years ago I started my blog, back in 2007, I can’t believe it has been over 11 years already, time flies! I forgot to celebrate the 10 year anniversary of the blog that took place last year but Johan had remembered this day and surprised me with champagne and a present, a combined 10 and 11 year anniversary present, he got me a Cartier watch (You can see it on my instagram story), the Santos de Cartier model that I love so much, the perfect everyday watch! Such a sweet surprise!

I have finally edited the last images from Åre so here they come! We had such good luck with the weather during our stay in Åre, the sun was shining, clear blue skies and the slopes were filled with fresh powder! We couldn’t have asked for better conditions!

 

OUR LAST DAY IN ÅRE. Jag insåg idag när jag satt och redigerade bilder från Åre att det är den 21 Januari, först så kom jag inte ihåg datumets innebörd men efter en liten stund så hajade jag till! Det var exakt idag för 11 år sedan som jag startade bloggen! Den 21 Januari 2007 så publicerade jag mitt första blogginlägg, det är helt otroligt att jag haft bloggen i över ett decennium nu, jag minns dagen jag publicerade det första inlägget som om det vore igår. Snön låg vackert utanför fönstret och jag minns att jag satt i vardagsrummet och skrev. Jag hade inget direkt syfte med bloggen då utan startade den mest för att det lät kul, har alltid älskat att skriva så det blev lite som att ha en digital journal där man kunde skriva om dagens händelser och här sitter jag 11 år senare och blickar tillbaka på alla fantastiska dörrar som bloggen öppnat upp samt allt jag fått uppleva tack vare bloggen de senaste 11 åren. Vilken fantastisk resa det har varit! Och det känns extra kul att många av er har hänt med sedan starten 2007, det är riktig häftigt!

Jag glömde även bort bloggens 10 års jubileum förra året, kom på att bloggen fyllt år några dagar efter själva födelsedagen men denna gång så var iaf Johan förberedd, han överraskade mig med en 11 års present och det var inget mindre än en fantastisk Cartier klocka! (Ni kan se klockan på min instagram story om ni är snabba). Han korkade upp en flaska champagne och så skålade vi in denna otroliga milstolpe och det känns extra kul att Johan varit med på över 5 år utav denna resa!

Jag har precis redigerat klart de sista bilderna från Åre so here they come! Åre bjöd verkligen på underbart väder medan vi var där, strålande sol varje dag, klarblå himmel och rikligt med snö i backarna! När Åre visar sig från denna sida så kan man inte annat än älska det!

 


16 thoughts on “Our last day in Åre

 1. Lovisa says:

  Såg precis din nya klocka från Cartier på IG, riktigt snygg!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Trivs riktigt bra med den! 🙂

   Reply
 2. Kristina says:

  Congratulations on the 11th anniversary of the blog! What a milestone!

  Reply
 3. Tilde says:

  Vilken present! Har alltid önskat mig en Santos de Cartier!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Det är en fantastiskt snygg klocka, perfekt för everyday life! Kram!

   Reply
 4. E. says:

  Stort grattis på bloggens 11 års dag!! Har följt din blogg sedan hösten 2007 så snart 11 år! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Men gud vad häftigt, du är en riktig stammisläsare med andra ord! Stor kram till dig!

   Reply
 5. Klara says:

  Grattis på 11 års dagen! Älskar din blogg och har läst den i över 8 års tid nu, tycker den bara blir bättre och bättre för varje år som går! Älskar att du lägger ned så mycket tid på det visuella!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Dina fina ord värmer att höra! 🙂 Fotografi är verkligen ett intresse som har utvecklats till en passion de senaste 10 åren, tycker det är så roligt så det är kul att höra att det uppskattas! Kram!

   Reply
 6. Anonym says:

  Vilka fantastiska bilder från Åre, du är verkligen en fantastiskt duktig fotograf! Och stort grattis på 11 års dagen för bloggen! Har hängt med här på bloggen i över 6 år nu!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du, det glädjer mig att höra att du hängt med på bloggen så länge! Fotografi har verkligen blivit en stor passion hos mig som vuxit fram de senaste åren! Kram!

   Reply
 7. Camilla says:

  Gud vilka drömmiga Årebilder! Blir så sugen på att åka skidor när jag tittar på dom! Och stort grattis på 11 års dagen!! Riktigt stort!!

  Reply
 8. Stina says:

  Hej Mogi.
  Jag har följt din blogg i flera år och tycker att du håller väldigt bra standard på både text och bild. Älskar att du och Johan reser överallt tillsammans och ni verkar vara genuint lyckliga:)

  I flera års tid har det stått massor med strunt om dig vilket jag är säker på att du är medveten om, jag har personligen inte förstått vad folk irriterar sig på, gillar som sagt din blogg. Folk påpekar ständigt att du fejkar kommentarer vilket jag inte lägger någon värdering i, men en sak som jag tror folk reagerar på är att varje kommentar som lämnas är skriven på samma sätt utan punkt. Bara utropstecken. Att skriva på det sättet är ovanligt och de flesta vuxna använder sig av punkt.

  Ett litet tips från en kvinna till en annan, gör vad du vill med det!

  Keep up the good work:)

  (den här kommentaren är alltså bara till dig och inget som behöver släppas igenom).

  /Stina

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Stina! Tack för din kommentar samt dina fina ord kring bloggen! 🙂 Jag har haft min blogg i över 11 års tid nu och jag bryr mig inte om vad nättroll skriver, haters are always going to hate, that’s the way it is. Jag fokuserar på de läsarna som gillar att läsa min blogg och många av dom har hängt med i över 10 års tid. Jag har 10-15 läsare som är väldigt lojala och kommenterar mycket på bloggen vilket är superkul. Men givetvis ska nättrollen alltid hitta något att trolla om, sorgligt but I couldn’t care less. Men tack för din kommentar samt infon! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.