Open journal part 7: Our 4 year anniversary

 

 

OPEN JOURNAL PART 7: OUR 4 YEAR ANNIVERSARY. Den 20 december förra året så firade jag och Johan 4 år ihop! Vi bokade en romantisk liten get away till Zermatt i Schweiz för att åka lite skidor, något vi båda älskar att göra, äta gott och bara njuta av de vackra alperna! Jag minns när man var yngre och tyckte att hade man varit ihop med någon i 1 år så var det helt otroligt länge men det känns som att dessa 4 år har fullkomligt flugit iväg! När jag och Johan träffades så var jag 23 år och han var 27 år och nu är jag 27 år helt plötsligt!

Vi träffades den 20 december 2012 och har hängt ihop sen dess! Vi träffades på V här i Stockholm och det sa klick på en gång, efter 2 veckor så bjöd Johan in mig till hans familjs stuga i Åre där vi bodde ihop i 2 veckor och efter det så har det varit vi! Det är något som jag minns att jag verkligen föll för med Johan, allt var så genuint, inga spel, ingenting, jag hörde alltid av mig när jag kände för det och vise versa. Och det är mitt absoluta råd till er alla single ladies out there, tycker ni om någon, var inte rädd för att visa det, berätta det för personen, ni har absolut ingenting att förlora på det!

Då det var Johan som gav hans nummer till mig under kvällen på V så var det upp till mig att höra av mig. Jag minns att jag körde en liten vända i huvudet att jag hade ju enbart varit singel i knappt 4 månader, var det för tidigt att börja träffa någon ny? Men jag insåg snabbt hur löjlig den tanken lät i mitt huvud, gillar man någon så gör man det och då är det bara att köra och nu med facit i hand så är jag evigt tacksam att jag hörde av mig till Johan dagen efter vi träffades! För den dagen var första dagen i ett nytt kapitel i mitt liv, båda våra liv, ett nytt kapitel tillsammans, som vi fyllt de senaste 4 åren med helt fantastiska minnen ihop!

Den kärleken jag har till Johan går inte att beskriva med ord, han är så genuin och absolut genomgod, rakt igenom, det finns inte något ont eller elakt i hans kropp. Allting som jag vill säga låter så otroligt cheesy när jag sätter det i print men då får det göra det! Kärlek ska vara cheesy, that’s what makes it so good! Jag vet att du läser detta älskling, du är mitt lilla gudabarn, jag älskar varenda del av dig och det vet du! Det går inte en dag utan att jag är evigt tacksam över att ha dig som partner här i livet!

 

Jag älskar dig mer än ord kan beskriva och jag vet med hela mitt hjärta att det var ödet som förde oss samman den kvällen den 20/12 – 2012! This love is magic! <3

 12 thoughts on “Open journal part 7: Our 4 year anniversary

 1. Gabriella says:

  Superfint inlägg! Man borde hylla kärleken mer. Stort grattis till er som funnit varandra och kärleken mellan er, den verkar så genuin. Kram

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket fina du! Håller helt med dig, mer hyllningar till kärleken! Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Thank you so much! That warms my heart! xo

   Reply
 2. Sofia says:

  Stort grattis till er båda! Ni är så fina tillsammans och har verkligen äktenskapstycke. Ser fram emot att följa er resa framöver. Allt gott ❤

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du för dina värmande ord, det sätter ett leende på mina läppar! Nu får vi hoppas att 2017 är året han går ned på knä! 😉 Skämt och sido men jag ser verkligen fram emot att vara Johans äkta maka en vacker dag! Whenever it comes! Kram!

   Reply
 3. Nadja says:

  Grattis på 4 års dagen!! Vilka mysiga bilder på er två!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.