Open journal part 7: Our 4 year anniversary

7 February, 2017

 

 

OPEN JOURNAL PART 7: OUR 4 YEAR ANNIVERSARY. Den 20 december förra året så firade jag och Johan 4 år ihop! Vi bokade en romantisk liten get away till Zermatt i Schweiz för att åka lite skidor, något vi båda älskar att göra, äta gott och bara njuta av de vackra alperna! Jag minns när man var yngre och tyckte att hade man varit ihop med någon i 1 år så var det helt otroligt länge men det känns som att dessa 4 år har fullkomligt flugit iväg! När jag och Johan träffades så var jag 23 år och han var 27 år och nu är jag 27 år helt plötsligt!

Vi träffades den 20 december 2012 och har hängt ihop sen dess! Vi träffades på V här i Stockholm och det sa klick på en gång, efter 2 veckor så bjöd Johan in mig till hans familjs stuga i Åre där vi bodde ihop i 2 veckor och efter det så har det varit vi! Det är något som jag minns att jag verkligen föll för med Johan, allt var så genuint, inga spel, ingenting, jag hörde alltid av mig när jag kände för det och vise versa. Och det är mitt absoluta råd till er alla single ladies out there, tycker ni om någon, var inte rädd för att visa det, berätta det för personen, ni har absolut ingenting att förlora på det!

Då det var Johan som gav hans nummer till mig under kvällen på V så var det upp till mig att höra av mig. Jag minns att jag körde en liten vända i huvudet att jag hade ju enbart varit singel i knappt 4 månader, var det för tidigt att börja träffa någon ny? Men jag insåg snabbt hur löjlig den tanken lät i mitt huvud, gillar man någon så gör man det och då är det bara att köra och nu med facit i hand så är jag evigt tacksam att jag hörde av mig till Johan dagen efter vi träffades! För den dagen var första dagen i ett nytt kapitel i mitt liv, båda våra liv, ett nytt kapitel tillsammans, som vi fyllt de senaste 4 åren med helt fantastiska minnen ihop!

Den kärleken jag har till Johan går inte att beskriva med ord, han är så genuin och absolut genomgod, rakt igenom, det finns inte något ont eller elakt i hans kropp. Allting som jag vill säga låter så otroligt cheesy när jag sätter det i print men då får det göra det! Kärlek ska vara cheesy, that’s what makes it so good! Jag vet att du läser detta älskling, du är mitt lilla gudabarn, jag älskar varenda del av dig och det vet du! Det går inte en dag utan att jag är evigt tacksam över att ha dig som partner här i livet!

 

Jag älskar dig mer än ord kan beskriva och jag vet med hela mitt hjärta att det var ödet som förde oss samman den kvällen den 20/12 – 2012! This love is magic! <3

 12 comments

Related posts

12 Comments

 • Reply Annika 7 February, 2017 at 22:12

  Stort grattis till er! Ni är så maka ihop! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 7 February, 2017 at 22:27

   Tack finaste du! Kram!

 • Reply ISA 8 February, 2017 at 11:04

  Super fina bilder på er!!

  • Reply AFashionistasGuide 8 February, 2017 at 12:35

   Tack fina du! Kram!

 • Reply Gabriella 8 February, 2017 at 21:00

  Superfint inlägg! Man borde hylla kärleken mer. Stort grattis till er som funnit varandra och kärleken mellan er, den verkar så genuin. Kram

  • Reply AFashionistasGuide 8 February, 2017 at 21:27

   Tack så mycket fina du! Håller helt med dig, mer hyllningar till kärleken! Kram!

 • Reply Laura 8 February, 2017 at 21:18

  You look beautiful and happy together! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 8 February, 2017 at 22:32

   Thank you so much! That warms my heart! xo

 • Reply Sofia 9 February, 2017 at 00:40

  Stort grattis till er båda! Ni är så fina tillsammans och har verkligen äktenskapstycke. Ser fram emot att följa er resa framöver. Allt gott ❤

  • Reply AFashionistasGuide 9 February, 2017 at 00:50

   Tack finaste du för dina värmande ord, det sätter ett leende på mina läppar! Nu får vi hoppas att 2017 är året han går ned på knä! 😉 Skämt och sido men jag ser verkligen fram emot att vara Johans äkta maka en vacker dag! Whenever it comes! Kram!

 • Reply Nadja 10 February, 2017 at 12:41

  Grattis på 4 års dagen!! Vilka mysiga bilder på er två!

  • Reply AFashionistasGuide 10 February, 2017 at 17:50

   Tack finaste du! Kram!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.