On the lake in Bellagio

ON THE LAKE IN BELLAGIO. Johan and I was enjoying the beautiful pool at Villa Serbelloni during the afternoon. Johan even jumped in to the lake for a swim which I thought was a tad too ambitious for my taste. I love to swim but when the water isn’t crystal clear it scares me a bit, I keep thinking that funny looking fishes are going to nibble on my feet so I just rather not do it. That’s why destinations like the Maldives and the Seychelles suit me perfectly, I see everything that’s going on in the water around me!

Johan and I rented a boat during the afternoon and explored Lake Como a bit more for a couple of hours. It sure is a perfect way to get around and it isn’t even that expensive to rent a boat here, especially if you are a couple of people in the boat. When we passed all the beautiful mountains and Italian palaces along the way while cruising on the water I got so inspired, this would be the perfect location to get married in the future or perhaps engaged, the romance is everywhere!

ON THE LAKE IN BELLAGIO. Jag och Johan låg och njöt under förmiddagen i den Italienska solen vid poolen på Villa Serbelloni. Johan hoppade till och med ned i sjön och badade, så ambitiös var inte jag! Jag älskar att bada men blir rädd när jag inte ser botten, får för mig att det kommer komma fiskar och nafsa mig på benen vilket avskräcker mig totalt. Därför passar destinationer som Maldiverna och Seychellerna mig alldeles utmärkt där man har perfekt översikt!

Jag och Johan hyrde en båt och åkte runt på Lake Como i några timmar och njöt över allt det vackra vi passerade! Det är verkligen en aktivitet jag kan rekommendera. Det kostar inte heller så mycket att hyra en båt, speciellt om man är några stycken i den. När vi passerade alla vackra Italienska palats längst med vattnet så blev jag extremt sugen på att gifta mig just här eller varför inte förlova sig i framtiden. Romantiken är precis överallt!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.