On Rue Royal in Paris

Photographer: Mon amour


WEARING MSGM IN PARIS. This is probably one of my favourite dresses in my closet right now. It’s from MSGM and I love the long sleeves and great red color. I found the dress at Stockholm Market, they have it in white and sand as well. If you live in Stockholm you can find the dress on Riddargatan 3, it is sold out online.

I have a super exciting article coming up this Sunday for you food passionates out there like me. Johan and I had the most divine experience at The Four Seasons in Paris. A 2 star Guide Michelin restaurant, something I will forever remember. And of course I will share this experience with you readers!

WEARING MSGM IN PARIS. Den här klänningen är en ny favorit i min garderob. Den kommer från italienska märket MSGM och jag älskar de långa ärmarna och den härliga röda färgen. Jag hittade klänningen inne hos Stockholm Market, de har den i vitt samt även i sand. Du hittar fortfarande denna klänningen inne på Riddargatan 3, på nätet är den slutsåld.

Jag har ett riktigt spännande inlägg som kommer upp nu på söndag, för alla er matälskare som mig! Jag och Johan åt på en 2 stjärnig Guide Michelin krog på The Four Seasons i Paris. Det var en otrolig upplevelse jag sent kommer glömma! Och detta delar jag givetvis med mig av till er!

PRADA Sunglasses

CHANEL Bel argus nail polish

MSGM Lace dress (New!)

CHANEL Quilted ballerinaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.