On our terrace at Raffles

Photographer: Mon amour


ON OUR TERRACE AT RAFFLES. This was the last look that we shot on Raffles Praslin before heading to the airport. This is such a stunning resort in every aspect of it! I love everything from the botanical gardens they have, the location and hillside villas to the excellent service and food!  But Johan and I will be back in the future for sure! For my last look on the Seychelles I wore my new lace dress from Moschino with my new costume made suede slippers from Scho Shoes with my initials on them! Love love love them!


ON OUR TERRACE AT RAFFLES. Det här är den sista looken jag bar på Raffles Praslin innan det bar iväg till flygplatsen! Jag kommer verkligen sakna denna ö samt detta fantastiska resort, allt från deras botaniska trädgårdar till deras otroliga villor, excellenta service samt mat! Johan och jag älskar detta hotell och vi kommer utan tvekan tillbaka i framtiden! För min sista look på Seychellerna så hade jag på mig min nya spetsklänning från Moschino samt mina nya mockaloafers från Scho Shoes som är specialbeställda med mina initialer på, älskar dom! Har även uppdaterat min bloppis så in och kika om det är utav intresse!


DIOR Sunglasses

SHOUROUK Necklace

MOSCHINO Dress (New!)

OMEGA Ladymatic

SCHO SHOES Suede loafers (New!)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.