On Mercer Street in New York

ON MERCER STREET IN NEW YORK. I thought I would share these lovely pictures from Soho that I still haven’t had the time to show you yet! Caroline and I were walking around on Mercer Street doing some shopping, this is such a lovely area in New York that I can highly recommend! I always wish I had a tad bit more time when I am in the city, I still haven’t managed to get to Brooklyn which is an area I would love to explore, both the area, ambience and the food scene! I guess I will have to center my next trip to the big apple around visiting this area and Williamsburg! Super fun!

ON MERCER STREET IN NEW YORK. Jag tänkte dela med mig av dessa bilder som jag ännu inte hunnit visa från Soho när jag och Paniney gick runt och kollade i butiker runt Mercer Street och shoppade lite efter vi myst i den centrala parken, det är verkligen ett otroligt mysigt område i New York jag starkt kan rekommendera att ni ska strosa runt i en solig dag! Det är ett vattenfast område där ni alltid kommer stöta på något mysigt café eller en inspirerande butik att kika in i! Jag önskar alltid att jag hade bara lite mer tid i denna stad efter varje besök, jag lyckas aldrig hitta den luckan i schemat att ta mig ut till Brooklyn. Vill verkligen upptäcka det området samt deras restauranger! Har så mycket platser nedskrivna som jag måste bocka av! Nästa resa får jag helt enkelt ta och centrera kring att upptäcka detta område samt Williamsburg! Ska bli så kul!

CÉLINE Audrey sunglasses

AMERICAN APPAREL Sweater

OMEGA Ladymatic

WALTER BAKER Shorts

VALENTINO Bag

LAURENCE DACADE Ankel boots
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.