#NYFW day 4

Photographer: Mon amour


#NYFW DAY 4. This is the look that I wore to the Marc by Marc Jacobs show that took place at Pier 36 on the lower east side. In regards to the brand and the venue I wanted to dress more street, focusing on the details like the glitter in the Miu Miu sunglasses, the embellishments on the sweater and my boots from Mou in metallic. There are severals ways that I think in terms of dressing for a shows, either I wear pieces from the collection of the showing designer or I will dress in the same aesthetics like the designers but through my perspective. The show was a full on revolution and the underground punk was all over but I did see some feminine pieces and a stunning cobalt blue coat and dress that I could see myself wearing. They also showed some great shoes with a punk twist to them. You can find a video from the show on my instagram @afashionistasguide.


#NYFW DAY 4. Detta är looken jag bar till Marc by Marc Jacobs visningen som höll hus nere vid Pier 36 on the lower east side. I och med märket samt lokalen så bar jag en mer street look med fokus på detaljer så som glittret i Miu Miu glasögonen, tröjans embellishments samt att mina boots från Mou är i metallic. Jag brukar tänkta lite olika beroende på hur jag klär mig till en visning, antingen så bär jag plagg ur kollektionen från den designer som ska ha visningen eller så klär jag mig i samma estetik som märker men ur mitt egna perspektiv. Visningen var full revolution och punken var otroligt påtaglig men jag lyckades lokalisera trots den kraftiga underground punken lokalisera några feminina plagg i spets som tilltalade mig samt en kappa och klänning i cobalt blue som jag mer än gärna hade velat bära. I kollektionen så hittade man en rad med olika riktigt coola loafers med en chic punk approach. Med rätt styling kan det bli riktigt kaxigt! Ni hittar en video från visningen på min instagram @afashionistasguide.com.


MIU MIU Sunglasses

CHARLIE BREAR Jacket

BAUM UND PFERDGARTEN Sweater (New!)

NYDJ Jeans

PHILLIP LIM Bag

MOU Boots
5 thoughts on “#NYFW day 4

 1. ISA says:

  så kul att du alltid har massa olika stilar och klär så bra i allt :))

  Reply
 2. Johanna says:

  Snygg och snyggt! 😉
  Precis där har jag för mig att jag var på The Body, utställningen, för några år sen. Häftiga lokaler!

  Reply
 3. Hannah says:

  Dina skor ser ju bara för sköna ut. . Vill ha 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.