NYFW day 2

Photographer: Mon amour


NYFW DAY 2. Together with my New York fashion week partner GIRISSIMA I chose this look for the second day of fashion week. I had the Milly fashion show this day so of course I wanted to wear a piece from the beloved designer that I love so much. I selected these shorts in a fun and vibrant pattern that goes perfectly with my red Valentino bag. I also chose this very chic black jacket from Iro that is a perfect piece to invest in for your fall closet. After the show Johan and I went up to Central Park for a walk in the beautiful park and shot these pictures, it truly is the best place to relax after hectic fashion week days.


NYFW DAY 2. Tillsammans med min New York fahsion week partner GIRISSIMA så valde jag ut en look från dom för min andra dag av fahion week. Jag hade Milly visningen inplanerad så givetvis ville jag bära något från denna designer som jag älskar så mycket. Jag valde bland annat ut dessa vackra shorts som passar alldeles utmärkt till min röda Valentino. Dom är på rea just nu så passa på! Till detta bär jag även min nya jacka från Iro som är ett perfekt plagg att investera i för sin höstgarderob. Efter visningen i Meatpacking var klar så åkte vi upp till Central Park och tog dessa bilder, det är verkligen något med denna park som är alldeles underbart. Man glömmer bort stressen från fashion week och kan koppla av, om bara för en liten stund så är det värt det.


CÉLINE Audrey sunglasses

IRO Jacket (New!)

MAJE Top

MILLY Shorts (New!)

VALENTINO Bag


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.