Nybroviken

Photographer: Mon amour

NYBROVIKEN. Vilken helg! Plattformen min server och blogg ligger på uppdaterades vilket gjorde att bloggen låg nere tillfälligt under 30 timmar. Även fast det ligger utom min kontroll så blir det lite utav ett stressmoment men äntligen så är den nya servern up and running så nu fungerar allt som det ska igen! Vi har haft en riktigt rolig helg, vänner från Skåne kom upp över helgen och hälsade på så det blev mycket goda restaurangbesök och långa bruncher. Vi testade bland annat ett nytt ställe på Södermalm som jag kommer berätta mer om i ett kommande inlägg!

Igår så sken solen och det var inte överdrivet kallt så jag och Johan gav oss ut på en lång promenad, promenaden blev dock lite för lång  så vi blev båda så hungriga och trötta så vi knappt orkade gå sista biten till brunch platsen som vi valt ut dagen i ära. På mig hade jag en ny tröja från Dagmar samt byxor från J.Lindeberg som jag hittade inne på REA:n hos Ellos, sen hade jag även på mig nya vantar och mössa från Ellos Collection. Detta är nog min favoritlook hittills som jag burit under 2016, trivdes riktigt bra i den + att den var varm och skön!

ELLOS Wollen cap (New!)

CÉLINE Sunglasses

DAGMAR Sweater (Sale!)

BAUM UND PFERDGARTEN Coat

ELLOS Wollen gloves (New!)

CHANEL Boy bag

J.LINDEBERG Pants (Sale!)

J.LINDEBERG Shoes

Note: This is a collaboration with Ellos.


10 thoughts on “Nybroviken

 1. Karin says:

  Så snyggt med grått, vitt, svart och blått, du bär upp allt! Vilken storlek är du i dina j.lindeberg byxor? Funderar på att beställa hem ett par, riktigt snygga!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Karin! Tack finaste du! Jag är en storlek 27/Medium i byxorna! Kram!

   Reply
 2. Amanda says:

  Hittade precis in till din blogg via din instagram och måste ge dig lite beröm , tycker du gör ett helt fantastiskt jobb med din blogg och instagram! Blir alltid lika inspirerad när du lägger upp något på din ig, kvalité rakt igenom! 🙂 Keep it up!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Amanda! Välkommen in till bloggen, vad roligt att du uppskattar den + mitt ig konto, det betyder mycket att höra! Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Nina! Tack för din kommentar samt ditt fina beröm! Kramar!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.