New sunnies in my closet

New sunnies from Chanel, Céline and Dior!


NEW SUNNIES IN MY CLOSET. I am currently packing as Johan and I are taking off tonight for a new adventure together, be sure to stay updated on my instagram to find out more as we go! Yesterday I went to Stureoptikern which is a great store for sunglasses in Stockholm and I picked up some new styles for this trip! I love big sunnies and I often tend to go for more classic models with a cat eye but I also picked out some gorgeous new slightly more extravagant and modern pieces. Stay tuned to find out more!


NEW SUNNIES IN MY CLOSET. Jag håller just på att packa då jag och Johan åker iväg på ett nytt äventyr tillsammans ikväll, se till att följa mig på min instagram för att få reda på mer under kvällen! Igår så gick jag förbi Stureoptikern och valde ut lite vackra nya bågar, jag älskar verkligen hur man kan ändra en hel look beroende på vilka solglasögon man bär. Jag brukar alltid dra mig mot stora bågar, gärna en klassisk modell med fokus på vackra detaljer och kattögon. Jag valde även några mer extravaganta bågar som ni kommer se kommande vecka. Väldigt moderna och färggranna!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.