New makeup from: Tarte, CAIA, Dior, Laura Mercier & Hourglass

 

NEW MAKEUP FROM: TARTE, CAIA, DIOR, LAURA MERCIER & HOURGLASS. Jag älskar skönhetsprodukter, allt från hudvård till smink och hårvård, det är alltid lika kul när man hittar en produkt som verkligen fungerar. Några utav mina favoritmärken när det kommer till smink är Hourglass, Laura Mercier och Dior, nästan allt smink jag använder på en daglig basis kommer från Hourglass med inslag utav Laura Mercier. Utöver dessa märken så älskar jag att testa andra märken för mer specifika produkter som just det märket är kända för. Har precis börjat upptäcka märket Tarte mer och mer, köpte nyligen en ny palette (Älskar paletter) med namnet ‘Toasted’ sen så klickade jag även hem ‘Bibbz signature eye palette’ från CAIA, ett nytt sminkmärke som lanserades i höstas, skapat av Bianca Ingrosso, bloggare turned super entrepreneur, är otroligt imponerad utav hennes driv!

Jag kan varmt rekommendera både ‘Bibbz signature eye palette’ samt ‘Toasted’ by Tarte. Älskar pigmentet samt färgerna i båda paletter, älskar att sminka mig i varma toner och tummen upp till att det blir knappt någon fall out alls från båda paletter. Utöver paletterna så kan jag även varmt rekommendera Hourglass ‘Extreme sheen’ lipgloss, har dom i 3 olika färger och två av mina favoriter är ‘Truth’ samt ‘Icon’, dom lägger sig som sammet på läpparna! Köpte även ett nytt somrigt nagellack från Dior i färgen ‘Orange Sienna’, den kommer bli riktigt fin mot solkyssta händer. Köpte även ett nytt brunpuder från Laura Mercier i färgen ‘Soleil 2’, ett märke jag har börjat tycka om mer och mer på senare tid, älskar deras ‘setting powder glow’, en helt fantastiskt produkt. Köpte även en ny Dior Addict i färgen ‘Riviera Star’, en underbar korallröd färg som ger sådär lagom med coverage samt att den är väldigt hydrating för läpparna.

 

Note: None of these products are sponsored, they were all bought by me.

 

6 thoughts on “New makeup from: Tarte, CAIA, Dior, Laura Mercier & Hourglass

  1. AFashionistasGuide says:

   Jag tror jag betalade runt 500 lappen för den, minns inte exakt! Köpte den på Sephora på Biblioteksgatan. Kram!

   Reply
 1. Anonym says:

  Klickade precis hem brunpudret från Laura Mercier, tack för en inspirerande blogg 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Det är fantastiskt bra! Ett av de bästa jag testat! Utöver Laura Mercier så tycker jag Dior och Estée Lauder gör riktigt bra brunpuder! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.