New in: & Other Stories and Soludos

15 August, 2019

 

NEW IN: & OTHER STORIES AND SOLUDOS. I did some shopping before our vacation in Saint-Tropez, I needed some vacay bags, a pair of white denim shorts and a new pair of espadrilles and I must say that my little shopping session was a great success! I found 2 super cute vacay bags in the & Other Stories store on Biblioteksgatan, such a great brand a store that I recently started to discover a bit more, this was my first time shopping there. I loved their selection, will definitely come back for more! After that I found the perfect pair of white denim shorts at Twist & Tango that I have used so much since buying them, they are so comfy and has the perfect length. After that I walked up towards Östermalmstorg where you can find Åhlens which is a big department store. I found 2 espadrilles from Soludos (Which is one of my favourite brands for espadrilles) as well as a third vacay bag which I have used so much since buying it! All in all, this shopping session was a great success, I found everything I was looking for!

 

NEW IN: & OTHER STORIES AND SOLUDOS. Inför vår semester i Saint-Tropez så gjorde jag en liten shoppingrunda på stan där jag köpte lite passande semesterföremål. Jag gick bland annat in på Akademibokhandeln (En butik jag absolut älskar) och köpte med mig 4 böcker att läsa (Älskar att läsa böcker). Efter det så gick jag ned på Biblioteksgatan och slank in på & Other Stories av en slump, har aldrig direkt haft en relation till detta varumärke förens några få veckor tillbaka men jag måste säga, wow, vilket härligt varumärke och älskar deras butik samt utbud! Det fanns verkligen mycket fint! Jag spanade in deras väskor då jag letade efter lite semesterväskor och hittade 2 stycken (Den med snäckor på samt den runda bollen) och blev så nöjd med mina inköp, riktiga fynd!

Sedan så promenerade jag vidare upp mot Östermalmstorg där jag slank in på Åhlens där jag köpte två espadrilles från Soludos (Ett utav mina favoritmärken när det kommer till espadrilles). Samt så hittade jag en tredje semesterväska som jag har fått så mycket nytta utav sedan jag köpte den! Letade även efter ett par vita shorts och hittade ett par riktigt snygga inne på Twist & Tango. En riktigt lyckad runda på stan måste jag säga!

 8 comments

Related posts

8 Comments

 • Reply linn 15 August, 2019 at 18:43

  Gud vilka fina väskor! <3 Tack för en inspirerande blogg!

  • Reply AFashionistasGuide 15 August, 2019 at 20:44

   Tack finaste du! Kram!

 • Reply Sarah 15 August, 2019 at 22:02

  Kommer du ihåg vad väskorna från & Other Stories kostade? Skulle gärna vilja klicka hem samma du köpt! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 15 August, 2019 at 22:40

   Hmm, har ett svagt minne kring vad jag betalade för dom. Hittade dom på 50% REA och betalade totalt runt 350 max 400 kr för dom så runt 150 – 200 kr per väska. Osäker på om dom fortfarande finns kvar nu dock då jag fyndade dom på deras sommar REA. Kram!

 • Reply Jessica 17 August, 2019 at 14:06

  Er semester i St Tropez såg helt underbar ut! Hur hittade ni huset som ni hyrde?

  • Reply AFashionistasGuide 17 August, 2019 at 14:32

   När vi bokar hus utomlands så bokar vi alltid via Airbnb, tycker de har ett riktigt bra utbud samt att det alltid går smidigt! Vi var SÅ nöjda med huset, en riktigt härlig villa! Kram!

 • Reply Anonym 25 August, 2019 at 16:02

  Älskar Mon Amour espadrillerna och dom passar dig som hand i handsken i och med att du kallar Johan för mon amour! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 27 August, 2019 at 16:30

   Haha eller hur, det var därför jag köpte dom! Kram!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.