My Parisian home

A new week should always begin with fresh flowers!

I love walking down to my local florist, they have the most amazing flowers to choose from. The best feeling is to start every new week here in Paris with a fresh baguette and a fresh set of flowers! I don’t have the greenest fingers quite yet but I am really working on it. I kind of have to as this will other cost me a lot. Haha. I have now prepared them and put them in a vase, what do you think?

Jag älskar att ta en liten promenad ned till min lokala florist som säljer de mest gudomliga blommorna. Kan botanisera runt ett bra tag för att välja den härligaste kombinationen! Jag älskar att börja varje ny vecka här i Paris med en rykande färsk baguette samt med nya blommor att pryda lägenheten med. Jag kan inte påstå att jag har de grönaste fingrarna ännu men jag jobbar på det! Annars kommer detta stå mig dyrt! Hehe. Nu har jag snittat i ordning blommorna och satt dom i en vas, vad tycker ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.