Monday in Paris

I have had friends visiting me from Stockholm the last 3 weeks now, it has been a pure blast! Mickis was the latest visitor and she flew back home yesterday. Feels quite empty in my apartment now. Johan will soon be back so I can’t wait for him to be back. He will be coming for my birthday in the beginning of May. We shot this look yesterday, I love these pants from Joe’s jeans. As I am very tall it is quite hard for me to find jeans that fit me. But this brand has the length and the slimmed model that my legs need. I also love that they always have fun colors and patterns on their models. You know by now how much I love I have for patterns and colors!

Har haft vänner som har besökt mig från Stockholm i 3 veckors tid nu, hur roligt som helst! Mickis åkte hem igår så nu känns det lite tomt i min lägenhet. Men snart kommer Johan tillbaka, längtar! När det kommer till byxor så har jag det alltid lite klurigt då jag är väldigt lång. Har svårt att hitta längden och passformen. Jag har dock hittat några märken som jag älskar och som passar mina ben perfekt. Joe’s jeans är ett märke jag har burit i över ett års tid och jag älskar dom. Super sköna jeans, väldigt slimmade och har längden vi långa tjejer behöver. Älskar att de även gör modeller med lite härligt spårade mönster. Ni vet ju hur mycket jag älskar färger och mönster!

PRADA Sunglasses

COMPTOIR DES COTONNIERS Sweater (New!)

DANNIJO Necklace

CHANEL Bel argus nail polish

JOE’S JEANS Pants

COMPTOIR DES COTONNIERS Leather jacket

CHANEL Quilted ballerina

PRADA Bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.