Merry Christmas 2015

 

MERRY CHRISTMAS 2015. A very merry christmas to all of you! I hope you had a wonderful christmas eve! I have spent the last few days back in Bromma with the family, celebrating christmas together, eating delicious food and spending quality time together! I wore the new burgundy sequin dress from Ida Sjöstedt to honour the day and to match it I wore my christmas tree hairband. I have been longing to wear it for quite some time now! We get 1 present each Christmas, we give the rest of the christmas budget to the different charities that we support in the family. I bought 1 present to mum and dad and 1 present to my sister, I was very happy with the wrapping paper that I found in the paper section at NK, they have the most beautiful cards and wrapping papers. I was so happy with the present I received this christmas, I really needed a new one, my last one had almost fallen apart, you can see it on my Snapchat @MalinRichardson.

 

MERRY CHRISTMAS 2015. GOD JUL i stugorna! Hopppas ni hade en underbar julafton och en god fortsättning! Jag har spenderat de senaste dagarna hemma med familjen i Bromma och firat, ätit gott och bara umgåtts framför brasan med massa te, hembakta pepparkakor & lussekatter! Jag hade på mig den vackra vinröda paljettskapelsen från Ida Sjöstedt dagen i ära igår tillsammans med mitt julgransdiadem på huvudet. Äntligen fick jag inviga det, som jag har väntat! Vi får 1 paket var och resten skänker vi till välgörenhetsorganisationer så det är mest platta kuvert under granen. Jag köpte 1 paket till mamma & pappa och 1 paket till Jenny, var så nöjd över inslagningspappret som jag hittade detta år, går alltid till NK’s pappersavdelning, de har de vackraste korten och inslagningspapper (Paketet jag visar upp högst upp i inlägget). Jag blev så glad över det paketet jag fick detta år, något som jag verkligen behövde, min förra hade i princip havererat så den kom väldigt lägligt, har lagt upp den på min Snapchat @MalinRichardson.

 

IDA SJÖSTEDT Klänning

SIF JAKOBS Ring

WOLFORD Stockings
5 thoughts on “Merry Christmas 2015

  1. AFashionistasGuide says:

   Hej isa Tack finaste du! Var så glad att jag äntligen fick användning av mitt julgransdiadem! Kram!

   Reply
 1. Malena says:

  Fint att ni väljer att ge det mesta till välgörenhet! Jag önskar så att alla kunde göra det.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.