Meeting with Ralph Lauren

Photographer: Mon amour


MEETING WITH RALPH LAUREN. I wouldn’t have thought in my wildest fantasy when I started my blog when I was 17 years old that I would one day sit and talk with Ralph Lauren in his brand new flagship store on fifth avenue in New York. The blog has opened up so many doors and this meeting is something I will cherish forever. Ralph is a living legend and the creator behind the world’s most successful brand, he is such an inspiration and to be able to share this moment with him almost feels surreal. He is such a genuine person and so down to earth. You can truly feel that he is doing what he loves, his passion is so present at all times!  I wore my new favourite Iro jacket from Girissima to the meeting as well as a chic dress from Tibi!


MEETING WITH RALPH LAUREN. Inte hade jag trott i min vildaste fantasi när jag startade min blogg som 17 åring att jag en dag skulle sitta och dricka te och äta kakor med självaste Ralph Lauren i hans nya flagship store på fifth avenue i New York. Bloggen har öppnat upp så fantastiskt många dörrar och det här mötet är helt klart en milstolpe i mitt liv. Att sitta med Ralph och prata om hans karriär och senaste kollektioner till att jag sitter och berättar om min blogg för honom känns nästan overkligt. Han är en levande legend och har byggt upp världens mest framgångsrika märke, ett märke som jag har burit sedan barnsben. Att vara god för över 490 miljarder sek och vara så genuin och down to earth är något jag verkligen ser upp till, han känns som en underbar farfar som jag aldrig haft. Jag hade på mig min nya favorit från Iro till mötet från Girissima samt en ny chic klänning från Tibi!

IRO Jacket

TIBI Dress

OMEGA Ladymatic

APERLAI Bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.