Macaron from Pierre Hermé

Trying the mega macaron as tonight’s sweet!

I live 5 minutes away from Pierre Hermé, I can tell you that it is quite dangerous. I always bring something sweet home, there is always something sweet and delicious to digest close by if you live in Paris. I have been on a constant sugar rush since I got to Paris, probably the only negative thing about living in this city. You pretty much have a constant little sugar headache. Haha. Oh well, it is totally worth it. Today I bought their mega macaron in my favourite taste mogador! Chocolat au lait with fruit de la passion. It is divine.

Jag bor 5 minuter bort från Pierre Hermé, det är absolut livsfarligt för mitt blodsocker. Jag köper alltid med mig något sött påväg hem då jag alltid har vägarna förbi (Annars gör jag givetvis om min route för att ha vägarna förbi). Det finns alltid något sött och gudomligt att förtära i krokarna när man bor i Paris. Det är väl det enda negativa jag kan komma på med att bo i denna stad, man är på ett konstant sockerrus, har varit det sedan jag anlände här för 2 veckor sedan mer eller mindre. Haha. Oh well, man lever bara en gång! Idag köpte jag med deras mega macaron hem i min favorit smak mogador! Chocolat au lait med fruit de la passion. Den är gudomlig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.