M Missoni in Cannes

 Photographer: Mon amour


M MISSONI IN CANNES. I love to wear wedges during the summer time of the year, usually I don’t wear that much heels as they make me tall as an avatar but I just can’t resist during the summer time! I wore my wedges in neon orange that matches perfectly with my new tunic from M Missoni, I found this item on Sale at Stockholm Market and it sure was a real bargain. I love the feeling when you have been looking for a certain item for so long and then you find it on Sale, such a fantastic feeling! My bag from Valentino truly has become a new favourite that I found at Forzieri!

Life in Cannes is truly wonderful, the village is very cute and Johan and I live at a fantastic hotel that I will tell you all about in coming articles here on the blog! We start each morning by taking a early morning walk around in the town when nobody is awake except the for the seagulls and other bird. The city is so calm and quiet and I just love to be awake during that moment when the rest of the city is sleeping!

M MISSONI IN CANNES. Jag älskar att bära kilklackar på sommaren, vanligtvis bär jag inte mycket klackar då jag blir ungefär lika lång som en avatar då men på sommaren kan jag inte låta bli! I denna look så bär jag ett par i neon oranget som passar min nya tunika från M Missoni alldeles perfekt. Jag hittade den inne på REA hos Stockholm Market. Älskar känslan att fynda ett plagg man länge suktat efter och precis så kände jag gällande denna tunika! Min väska från Valentino som jag hittade inne hos Forzieri har verkligen blivit en ny favorit i min garderob!

Livet i Cannes är underbart, det är verkligen en mysig liten by och jag och Johan bor på ett underbart hotell som jag verkligen kan rekommendera varmt. Ni får hålla utkik på bloggen för kommande artiklar om den upplevelsen! Vi börjar varje morgon med en promenad i den gamla byn och ingen annan än vi är vakna samt några fiskmåsar i hamnan, det är något så vackert och rofyllt att vara vaken timmarna innan alla andra vaknar. Tycker den känslan är väldigt harmonisk!

CÉLINE Audrey sunglasses

M MISSONI Tunic (New!)

OMEGA Ladymatic

HERMES Bracelet

PAIGE Denim shorts

VALENTINO Bag

LUXURY REBEL Wedges


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.