Lunch at The Wolseley

A personal favourite in London!


LUNCH AT THE WOLSELEY. I wanted to share one of my favourite spots in London with you. The Wolseley is the place I usually go to for a light lunch or a brunch. It is located very close to Green Park and the restaurant is stunning, it’s a big open space with a very decadent interior. It feel like you go back in time, on a positive not of course. It’s a very vivid ambience and it’s fun to people watch while you are here. I had a delicious fried cod with broccoli and parmesan when I was here last time. Delish!


LUNCH AT THE WOLSELEY. Jag tänkte dela med mig av ett av mina favoritställen i London med er nämligen The Wolseley. Det ligger otroligt nära Green Park och restaurangen är lokaliserad i en otroligt vacker sal som får tankarna att färdas tillbaka i tiden. Något jag gillar då jag älskar det gamla och traditionella! Det är alltid fullsmockat med människor så det gäller att boka ett bord i förtid om man vill komma hit. Jag brukar alltid gå hit för en lättare lunch eller brunch. Stämningen är väldigt levande och det är ett perfekt ställe att sitta och spana på människor! Jag åt en fantastisk friterad torsk med boccoli och parmesan när jag var här senast! Mums!


Location: 160 Piccadilly, London 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.