Le triangle d’or

One of my favourite streets in Paris!

The shopping selection in Paris is divine. I will do my first shopping splurge in Paris soon enough. It has been really hard to resist so far, temptation is everywhere! Literally lurking around each corner! An area that you just have to know about is le triangle d’or. This is an area in the 8th arrondissement located in between the area of Avenue Montaigne, Avenue George V and Avenue des Champs Élysées. This triangel is filled with the most luxurious stores and boutiques and some really great cafés and restaurants. You also have a great view of la Tour Eiffel in this area. You can find two of my favourite boutiques on Avenue Montaigne, first of all amazing Montaigne Market and then we have Joseph. Probably the stores where I will make the most shopping here in Paris. He he.

Shopping utbudet här i Paris är pure heaven. Jag har ännu inte gjort min första shoppingrunda men den ligger nog inte långt bort nu. Det är i princip omöjligt att stå emot allt vackert som omringar mig! Det jag är allra mest sugen på att köpa är en tekopp från Hermès djungelkollektion, är detta helt kocko-bäng-bäng? Jag hyser så mycket kärlek för mitt te så jag tycker 900 kr för en tekopp är lätt väl investerade pengar. Jag dricker ju minst sex koppar per dag så det blir ju value for money i mina ögon. Hur som haver så måste jag ge ett litet tips om det mest gudomliga området i denna stad. Det kallas le triangle d’or och är lokaliserat mellan Avenue Montaigne, Avenue George V samt Avenue des Champs Élysées. Här hittar ni de mest makalösa butikerna samt underbara caféer samt restauranger. Ni hittar även två utav mina favoritbutiker i detta område, både Montaigne Market samt Joseph. Detta är helt klart butikerna det kommer ske mest shopping i för min del. He he.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.