Last day in London

Photographer: Mon amour

LAST DAY IN LONDON. The last breakfast spent in London before going back home always feels a bit bittersweet, I love London with all my heart so in my dream scenario I would never want to leave this city. We woke up in our stunning suite at The Goring, I lounged around in my morning gown and the fluffy slippers before we headed down to their breakfast area. They don’t have a buffé at The Goring, they only have à la carte, but you can order whatever you want, they will do it for you. I love that service when the sky is the limit! I ordered one of my favourite things to eat for breakfast, scrambled eggs with some sliced avocado and a cup of tea and the scrambled eggs here are above and beyond divine. As I don’t eat meat anymore I have had to say goodbye to my beloved eggs benedict that I love so much but Johan still eats meat and he can certify that their eggs benedict is just as good as it has always been, it feels good to hear! Oh London, I miss you already and I can’t wait to be back during the end of summer/beginning of fall.

 

LAST DAY IN LONDON. Jag läste precis att det ska träda in nya lagar gällande ålder för att kunna använda sociala medier, det påminde mig om första gången jag blev intervjuad av Dagens Nyheter i Augusti 2009 kring min blogg samt vad jag tyckte om det mediala landskapet för unga med näthat och allt det innebär och jag berättade om hur jag tyckte man skulle införa en åldersgräns för att kunna blogga, ni hittar artikeln här. Tänka sig att det skulle ta nästan 7 år innan de gör något åt saken. Men jag antar att man måste leva i det för att verkligen förstå vilka sjuka saker man får utstå. Jag var ynka 17 år när jag startade bloggen och jag fick mitt mediala genombrott 2009 som 19 åring, på den tiden tyckte man att man var “vuxen” som 19 åring men det är man långt ifrån. Jag har supportat faktumet att införa strängare lagar i sociala medier så länge, jag tycker detta är ett steg i rätt riktning.

Men låt oss nu hoppa tillbaka till London och The Goring och vår sista frukost innan det var dags att flyga hem till Stockholm senare den kvällen. Jag älskar att boka in oss på kvällsflyg hem, oavsett vart vi befinner oss så man får en hel sista dag där man befinner sig. Min nya favoritfrukost som jag alltid brukar äta till frukost hemma är scrambled eggs med lite sliced avocado on the side samt en kopp te till det, det är goda grejer. Antingen det eller råggröt med färsk frukt på, helst banan och blåbär. Jag har ju sagt farväl till mitt älskade eggs benedict, saknar det ibland men jag älskar att inte äta kött, känns så mycket fräschare, håller mig till lite fisk titt som tätt och det fungerar utmärkt. Men Johan äter fortfarande kött och han kan intyga att eggs benedicten på The Goring är fortfarande lika sylvass som den alltid varit. Känns ju betryggande att höra, kvalitén är fortfarande på topp!

 

9 thoughts on “Last day in London

 1. Rosie says:

  I love The Goring, one of the best hotels in London and their afternoon tea is wonderful! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hi Rosie! Thank you for your comment, I absolutely agree, their afternoon tea is delightful! xoxo

   Reply
 2. Annie says:

  Hur många läser din blogg varje vecka? Du har väldigt få kommentarer….

  Var kan man läsa dina publicerade artiklar?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Annie! Jag har bloggat i snart 10 år och blogglandskapet har utvecklats samt förändrats otroligt mycket, speciellt de senaste 4-5 åren. När instagram lanserades 2012 så gick mycket av kommentarerna över dit, läsarna tycker det är lättare/smidigare att kommentera på IG istället för att lämna en kommentar på en blogg. Så sedan 2012 så har kommenterandet på bloggar minskat, nästan halverats på många håll. Innan 2012 så hade jag ca 15 -20 kommentarer per inlägg och nu ligger jag på mellan 5 – 10 kommentarer per inlägg. En annan aspekt som man måste ta med i ekvationen är att jag skriver otroligt neutrala inlägg = inte så mycket att reagera på. En blogg som uttrycker mer åsikter/provocerar får mer kommentarer. De gånger jag uttryckt mer utav en åsikt så får man snabbt fler åsikter/reaktioner tillbaka och kommentarerna går upp till 70+. Men AFG är inte en åsiktsdriven blogg utan en inspirationsdriven blogg. Man går in här för att finna inspiration, inte för att debattera och läsa om diverse åsikter.

   Reply
 3. Linn says:

  Vilka fina bilder, vad fotograferar du med för kamera?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Jag använder mig utav en Canon Mark III! En fantastisk kamera! Sen har jag några olika linser som jag varierar mellan men jag använder mest min 35 mm lins! Kram!

   Reply
  2. Annie says:

   Du missade mina frågor: hur många läsare har du och var kan jag läsa dina publicerade artiklar?

   Reply
 4. Nathalie says:

  Åh vad gott det ser ut! Älskar frukost mest av alla måltider på dygnet! Tack för en underbar blogg!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du, det värmer att höra! Jag det finns verkligen ingen bättre måltid är frukost eller brunch, #epicnom! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.