La Maison Angelina

This is pâtisserie heaven!

 

DELICIOUS TREATS IN PARIS. One thing that I really started to love while living in Paris is pâtisseries. Some of my favourites are the Religieuse and the Éclair. In Sweden we don’t have this tradition at all and I really hope we can bring in some fantastic pâtisseries to Stockholm in the near future. I love to buy a divine sweet treat from La Maison Angelina to go to eat at home with a cup of tea in great company.

La Maison Angelina located on 226 Rue de Rivoli in Paris is one of the most famous pâtisseries. Something you can’t miss while you are here. I discovered a new favourite from their selection recently, their Mont Blanc dessert made of meringue, chantilly whipped cream, chestnut cream vermicelli. It is a piece of heaven.

DELICIOUS TREATS IN PARIS. Något jag verkligen lärde mig att uppskatta är bakverk under min vår i Paris. Något jag vanligtvis aldrig äter i Stockholm. Men med utbudet och kvalitén de erbjuder i denna staden så är det svårt att motstå. Mina favoriter är bakverken Religieuse samt Éclairen. Jag älskade att köpa med mig underbara bakverk från La Maison Angelina till mig och Johan som vi avnjöt med lite te.

La Maison Angelica hittar ni på 226 Rue de Rivoli i Paris och det är ett av de mest kända pâtisserierna i stan. Helt klart ett måste medan ni är här. Jag upptäckte en ny favorit i deras utbud för inte allt för länge sedan, nämligen deras gudomliga Mont Blanc bakverk. Den är verkligen himmelskt god.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.