Kiss from a rose

I have had a absolutely fantastic weekend at Hotel Diplomat spent together in great company. Yesterday was spent in the hotelroom with champagne and roomservice. Perfect combination. I have gotten many questions regarding how I met Johan. I still can’t get my head around everything that has happened these last couple of weeks. We met on December 20th 2012 at the nightclub V. We bumped in to each other and I was instantly charmed with what I saw infront of we. He smiled back at me and we started talking, It was an instant connection. It felt like we had know each other forever but we had just met. We had such a blast that night at V and Hells. After that night we kept constant contact and after 2 weeks I came to Åre to visit him and after 3 days at a hotel he asked me to move in with him in his cabin. The rest is history. I am amazed by the universe and what it throws your way when you least expect it. I was not interested in meeting anyone the night I met Johan and was did he. But in some way our life paths crossed each tother and I couldn’t be more thankful for that.

Jag har haft en helt fantastisk weekend spenderad på Hotel Diplomat i underbart sällskap. Gårdagen spenderades på hotellrummet med champagne och roomservice. En kombination jag verkligen uppskattar! Jag har fått många frågor från er om hur jag och Johan träffades så jag tänkte dela med mig utav den kvällen till er. Det var den 20 december 2012. Den torsdagen förändrade mitt liv. Jag befann mig på V och i vanlig ordning så är det fullproppat med folk. Jag känner mig varm och vill gå ut och ta lite luft. När jag går runt hörnet så krockar jag med en kille, jag tittar upp och blir genast charmad av vad jag ser. Där står Johan och ger mig hans breda leende, jag kände mig helt varm inombords. Vi klickade på en gång, det kändes som han var den naturligaste delen i mitt liv. Efter den kvällen höll vi konstant kontakt och efter 2 veckor hälsade jag på honom i Åre. Efter 3 dygn på hotell frågade Johan mig om jag inte ville flytta in i hans stuga. Jag tvekade inte en sekund, det kändes så naturligt. Resten är historia. Jag blir så fascinerad utav universum. Våra liv korsades den kvällen och jag vet att det var meningen. Det var inte en slump någonstans. Något jag kommer vara evigt tacksam över. Livet är allt bra vackert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.