Key Lime pieKEY LIME PIE. When I was asked to go to Key West to explore this picturesque area the first thing that came to mind was – Finally I get to try real Key Lime pie, I have been longing for this moment for quite some time now! I didn’t want to try Key Lime pie outside of Key West, I only wanted to taste the real deal! I did some research to find out that the best Key Lime pie experience could be found at Key Lime Republic. If I were to describe the experience to you I would say it’s like a fusion between a cheesecake and something light and refreshing, it’s not at all as heavy as a cheesecake, the lime makes it light and refreshing! Just the way you want your dessert to be in the summer time! I really enjoyed it!


KEY LIME PIE. När jag fick förfrågan att åka till Key West för att upptäcka detta vackra område så var det första jag tänkte på – Äntligen får jag smaka äkta Key Lime pie, som jag har längtat efter detta! Jag har inte velat testa Key Lime pie på något annat ställe då jag inte vill bedröva mig med att smaka en halvdålig Key Lime pie på diverse plats utan det ska vara äkta vara! Jag letade upp platsen där Key Lime pajen kom till liv och efter den research jag gjort så är det här på Key Lime Republic den håller allra bästa kvalité! Om jag skulle beskriva smaken så är det som en fusion mellan en cheesetake som möter något otroligt fräscht och uppfriskande, inte alls lika tungt som en cheesecake. Det här är den absolut perfekta efterrätten att servera på sommaren!

Location: 412 Greene Street, Key West

5 thoughts on “Key Lime pie

 1. pilla says:

  Typiskt amerikanskt trist att äta ur en plastlåda. Kul att det var gott iaf.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Pilla! Vi köpte den to go så det var nog mer därför vi fick den i en plastlåda! Kram!

   Reply
 2. Carro says:

  Ärligt talat så är inte den den godaste Florida har att erbjuda! Har prövat otroligt många och blev besviken på den.
  Sanibel hotel and spa ( Fort Myers )har en av dom godaste som jag har ätit:)

  Reply
  1. Carro says:

   Kan även rekommendera Key lime pie på Perkins restauranger ( har café så du kan ta med dig) om du ska resa mer i Florida:)

   Reply
   1. AFashionistasGuide says:

    Hej Carro! Tack för ditt tips! Jag tipsar jag om den bästa Key Lime pajen i Key West, testade flera i området och dennavar helt klart den godaste! Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.